Η Γη Της Ελιάς – Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου

Η Γη Της Ελιάς – Η Βασιλική βρίσκεται σε μια εντελώς νέα πραγματικότητα καθώς εξελίσσονται τα επεισόδια της σειράς. Η σχέση της με τον Φίλιππο έχει διαλυθεί και η Αριάδνη έχει εισβάλει στη ζωή τους ως η νέα αδερφή. Προσωρινά χωρισμένοι, η Βασιλική έχει εγκαταλείψει το κοινό τους σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αρετής με το παιδί τους.

Η Γη Της Ελιάς – Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου

Ούτε η Βασιλική, ούτε ο Φίλιππος δείχνουν πρόθυμοι να κάνουν το πρώτο βήμα προς την επανασύνδεση. Και καθώς οι δύο τους παραμένουν αδιάλλακτοι, ένα τυχαίο γεγονός αναστατώνει την κατάσταση. Ο Φίλιππος, σύμφωνα με ρεπορτάζ, συναντά απροσδόκητα την Αριάδνη και της αποκαλύπτει τον χωρισμό του με τη Βασιλική.

Η Αριάδνη, σοκαρισμένη από τα νέα, αναζητά τη Βασιλική για να διασαφηνίσει τα πράγματα. Κατάφερε να βρει τη Βασιλική και προσπαθεί να την πείσει να μην διαλύσει τον γάμο της με τον Φίλιππο, υποστηρίζοντας ότι η δική της παρουσία δεν αποτελεί λόγο για να χωρίσουν. Ωστόσο, η Βασιλική απορρίπτει κάθε προσπάθεια παρέμβασης, ανακοινώνοντας ότι η κατάσταση δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός από εκείνην και τον πρώην σύζυγό της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ