Η Γη της Ελιάς – Αυτή είναι η ημερομηνία της πολυ αναμενόμενης πρεμιέρας

Η Γη της Ελιάς – Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα παρακολουθήσουμε τον τέταρτο κύκλο της σειράς από το MEGA, με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Όπως κάθε χρόνο, οι νέες εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές και γεμάτες ανατροπές, καθώς νέα πρόσωπα θα μπλέκονται στην υπόθεση, ανατρέποντας την υπάρχουσα κατάσταση.

Η Γη της Ελιάς – Αυτή είναι η ημερομηνία της πολυ αναμενόμενης πρεμιέρας

Στα νέα επεισόδια, ο Ισίδωρος θα συνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζή στο ελαιοτριβείο. Ο Μιχάλης, με τη γοητεία του, κερδίζει γρήγορα τη συμπάθεια πολλών, μαζί με την παιδοψυχολόγο σύντροφό του, η οποία όμως κρύβει μια σκοτεινή πλευρά, άγνωστη ακόμα και στον Μιχάλη. Παράλληλα, ο Λυκούργος θα δείξει την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά της κόρης του στη γιορτή του γάμου της Αθηνάς με τον Τζον, διώχνοντάς την από το σπίτι. Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος θα πλησιάσει επικίνδυνα τη Σοφία.

Στον γάμο του Χρήστου με την Αφροδίτη, η αδυναμία του Χρήστου να ξεχάσει την Αριάδνη θα δημιουργήσει προβλήματα και αβεβαιότητα για το μέλλον τους. Ο Μιλτιάδης θα υποστηρίξει διακριτικά τη Βασιλική, θαυμάζοντας την ικανότητά της να διαχειρίζεται την απώλεια του συζύγου της και την αφοσίωσή της ως μητέρα. Ο Παρασκευάς, αναγνωρίζοντας τη σιωπηλή θλίψη του Μιλτιάδη, θα προσπαθήσει να του δώσει θάρρος και να τον παροτρύνει να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Παράλληλα, η επιστροφή της Ιουλίας στη Μάνη με το μωρό της θα προκαλέσει νέες εντάσεις με την κόρη της, την Αριάδνη. Η δίκη για την εμπορία βρεφών και οι αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της θα κάνουν την Αριάδνη να αμφισβητήσει τη μητέρα της και τα γεγονότα γύρω από τη γέννα της. Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, ο Στάθης θα αναλάβει και πάλι τον ρόλο του πυροσβέστη, προσπαθώντας να επιλύσει τις συγκρούσεις που θα προκύψουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ