Η Γη Της Ελιάς – Αυτές είναι οι κουμπάρες Τζόν – Αθηνάς

Η Γη Της Ελιάς – Τον τρίτο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς θα ολοκληρώσει ο γάμος του Τζον με την Αθηνά, με την παρουσία όλης της Μάνης. Ο Τζον αποφασίζει να συγκατοικήσει με την Αθηνά πριν τον γάμο, με την υποστήριξη πλέον και της Φιλιώς.

Η Γη Της Ελιάς – Αυτές είναι οι κουμπάρες Τζόν – Αθηνάς

Η Αθηνά είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα και ο Τζον μετακομίζει στο σπίτι της, καλωσορίζοντας τον σαν σωστή οικοδέσποινα με πίτες, λουλούδια και το κλειδί του σπιτιού. Παράλληλα, ετοιμάζουν τη δεξίωση και συζητούν την ημερομηνία του γάμου τους. Ο γάμος θα τελεστεί στο δημαρχείο προς το τέλος του Ιουνίου, καθώς ο Ισίδωρος ενημερώνει πως τότε υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία. Η Φιλιώ επιλέγει το νυφικό φόρεμα της Αθηνάς, χωρίς να το δει ο Τζον, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Αργότερα, ζητούν από την Αναστασία και την Μαργαρίτα να είναι μάρτυρες, οι οποίες δέχονται ευχαρίστως. Έτσι η φιλία τους κλειδώνει γίνοντας και οι κουμπάρες του ζευγαριού.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ