Η Γη Της Ελιάς – Αθηνά – Τζόν παντρεύονται

Η Γη Της Ελιάς –   Ο Τζον έρχεται από την Αμερική πίσω στη Μάνη με μια πρόταση γάμου για την Αθηνά, αναστατώνοντας τις εξελίξεις. Ερωτευμένος, δεν κρύβει τα συναισθήματά του και θέλει να παντρευτούν άμεσα και να μετακομίσουν στην Αμερική, όπου είναι η έδρα των επιχειρήσεών του.

Η Γη Της Ελιάς – Αθηνά – Τζόν παντρεύονται

Η Αθηνά, στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, αποδέχεται με χαρά την πρόταση, αλλά ζητάει χρόνο για να πείσει τη Φιλιώ, η οποία δε φαίνεται να συμπαθεί τον Τζον. Όταν η Φιλιώ ακούει για τον γάμο, εκφράζει αρνητικά συναισθήματα και αρνείται να συζητήσει για το ενδεχόμενο μετακόμισης. Η αντίδρασή της ανησυχεί την Αθηνά, καθώς η Φιλιώ φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πώς θα αντιδράσει η Αθηνά στην αρνητική στάση της Φιλιώς; Θα καταφέρει να πείσει την κόρη της για τη σημασία του γάμου και της μετακόμισης στην Αμερική; Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους στην εξέλιξη αυτής της ιστορίας; Πώς θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων και την πορεία της πλοκής; Ποιος θα είναι ο ρόλος του Τζον σε αυτήν την κατάσταση; Αναμένουμε όλες τις απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ