Η Γη Της Ελιάς – Αριάδνη – Βασιλική ξεκατινιάζονται

Η Γη Της Ελιάς – Η σχέση ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική παρουσιάζει συνεχή χειροτέρευση, όπως αποκαλύπτεται στο επόμενο επεισόδιο της σειράς. Το ζευγάρι έχει προσωρινά χωρίσει, με τη Βασιλική να αποχωρεί από το σπίτι και να καταφύγει στην Αρετή μαζί με το παιδί τους. Καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει πρόθυμη να κάνει το πρώτο βήμα για επανασύνδεση.

Η Γη Της Ελιάς – Αριάδνη – Βασιλική ξεκατινιάζονται

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Φίλιππο να συναντά τυχαία την Αριάδνη και της αποκαλύπτει τον χωρισμό του με τη Βασιλική. Η Αριάδνη, σοκαρισμένη, απευθύνει ερώτηση προς τον Στάθη, ερωτώντας αν είναι αλήθεια. Ο Στάθης παραδέχεται ότι ο χωρισμός πραγματοποιήθηκε λόγω της παρουσίας της. Ακολούθως, η Αριάδνη αναζητά τη Βασιλική και της εκφράζει τον πόνο της για την κατάσταση. Παρακαλεί τη Βασιλική να μην διαλύσει τον γάμο της με τον Φίλιππο, εκφράζοντας ανησυχία για το κοινό τους μέλλον.

Ωστόσο, η Βασιλική απαντά με οργή, φωνάζοντας ότι η κατάσταση δεν την αφορά και αρνούμενη να ακούσει περαιτέρω επιχειρήματα. Η ένταση μεταξύ των χαρακτήρων αυξάνεται, ενώ η αναταραχή στις προσωπικές τους σχέσεις υπόσχεται να επηρεάσει τις εξελίξεις στη σειρά. Με τον Φίλιππο να έχει ήδη αποκαλύψει τον χωρισμό και τις επιπτώσεις του, αναμένεται μια συναρπαστική πορεία γεγονότων στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ