Η Γη Της Ελιάς – Αρετή – Ιουλία ξανά σε πόλεμο

Η Γη Της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, η Ιουλία επιστρέφει στην Αρεόπολη με το νεογέννητο τέκνο της, ο οποίος θα ονομαστεί Ιάκωβος, και εγκαθίσταται με τον Στάθη και την κόρη της, την Αριάδνη. Η απόφαση αυτή, ωστόσο, δεν θα χαροποιήσει την Αρετή, η οποία θα ξεσπάσει σε κατάρες κατά της Ιουλίας.

Η Γη Της Ελιάς – Αρετή – Ιουλία ξανά σε πόλεμο

Ευτυχώς για την Ιουλία, η Αρετή αποφασίζει να απομακρυνθεί γρήγορα από τη Μάνη, καθώς θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε οντισιόν για νέα σειρά του Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιουλία στον νέο κύκλο θα παντρευτεί τον Στάθη με πολιτικό γάμο, ο οποίος θα τελεστεί από τον αδελφό της και δήμαρχο της Ανατολικής Μάνης, Ισίδωρο Βρεττάκο.

Η Ιουλία, έτοιμη να αρχίσει νέο κεφάλαιο στη ζωή της με την οικογένειά της στο πλευρό της, θα ανακαλύψει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στην Αρεόπολη. Το πώς θα εξελιχθεί η ζωή της σε αυτό το νέο κεφάλαιο παραμένει να το δούμε, καθώς η σειρά «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζει να αποκαλύπτει τις περιπέτειες και τις σχέσεις των χαρακτήρων της στη μαγευτική Μάνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ