Η Γη Της Ελιάς – Αρετή – Αριάδνη στα μαχαίρια

Η Γη Της Ελιάς – Στην επόμενη συναρπαστική σύγκρουση της σειράς, η Αριάδνη και η Αρετή εμπλέκονται σε έναν ορμητικό καυγά, ο οποίος αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό. Καθώς η Αριάδνη αντιμετωπίζει την Αρετή, ρίχνει την βόμβα ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς – Αρετή – Αριάδνη στα μαχαίρια

Η ανακοίνωση αυτή συγκλονίζει την περιοχή, καθώς οι ειδήσεις εξαπλώνονται με τον Πότη να μεταδίδει τα νέα σε ολόκληρη τη Μάνη. Η αντίδραση της Αρετής είναι τόσο έντονη που καταλήγει να λιποθυμά στο καφενείο του Πότη. Οι αποκαλύψεις συνταράσσουν τη ζωή της, αναστατώνοντας τις ισορροπίες της πόλης. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν τον απαγορευμένο έρωτά τους, ενώ η Αφροδίτη παραμένει αφελής σχετικά με την απιστία του άντρα της.

Ο Ορέστης αποκαλύπτει στη Δήμητρα ότι την έχει ξεπεράσει και την αντιμετωπίζει πλέον φιλικά. Παρόλα αυτά, η καρδιά του δεν χτυπά με τα ίδια συναισθήματα για τον Κουράκο, ο οποίος, κατά την άποψή του, του πρόδωσε τη φιλία τους. Η απόρριψη αυτή ρίχνει σκιά στις ελπίδες τους για επαναφορά της φιλίας. Έτσι, οι αναταραχές και οι ανατροπές συνεχίζονται στην σειρά, αφήνοντας το κοινό ανυπόμονο για την εξέλιξη των επεισοδίων που ακολουθούν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ