Η Γη Της Ελιάς – Αποστόλης – Αναστασία ξανά μαζί

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η σχέση της Αναστασίας και του Αποστόλη θα αποκατασταθεί, με το ζευγάρι να επανενώνεται. Ο αρραβώνας τους είχε διαλυθεί όταν ο Αποστόλης γοητεύτηκε από την Παυλίνα και άρχισε να βγαίνει μαζί της, γεγονός που εξόργισε την Αναστασία.

Η Γη Της Ελιάς – Αποστόλης – Αναστασία ξανά μαζί

Εκείνη, σε ένδειξη απογοήτευσης, του επέστρεψε το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Ο Αποστόλης συνειδητοποίησε το λάθος του και μετανόησε, προσπαθώντας να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της. Ωστόσο, η Αναστασία δεν θα ενδώσει εύκολα στα παρακάλια του και θα του ζητήσει να της πει την αλήθεια για το αν την απάτησε. Παρά τις δυσκολίες, το ζευγάρι τελικά θα καταφέρει να επανασυνδεθεί. Ένας σημαντικός παράγοντας για αυτήν την επανασύνδεση είναι ο Τζον, ο οποίος δεν αντέχει να τους βλέπει χωριστά, γνωρίζοντας ότι αγαπιούνται.

Με τη δική του πρωτοβουλία, οργανώνεται ένα γεύμα στο σπίτι της Αθηνάς, όπου ο Αποστόλης και η Αναστασία ξεπερνούν τους εγωισμούς τους και συμφιλιώνονται. Όλοι χαίρονται με αυτή την εξέλιξη και το γιορτάζουν με κρασί. Παράλληλα, η Θεοδώρα και η Μαργαρίτα θα αντιμετωπίσουν κίνδυνο, καθώς ο βασανιστής της Θεοδώρας την κυνηγά. Για την ασφάλειά τους, καταφεύγουν στο σπίτι της Αθηνάς. Δυστυχώς, ο βασανιστής θα καταφέρει να εντοπίσει τη Θεοδώρα, αλλά πριν της επιτεθεί, ο Τζον θα παρέμβει, χτυπώντας τον και αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή, αποτρέποντας έτσι την απειλή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ