Η Γη Της Ελιάς – Αποστόλης – Αναστασία παντρεύονται

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πλοκή θα ανατραπεί με αποκαλυπτικά γεγονότα, καθώς Αποστόλης και Αναστασία καθορίζουν την ημερομηνία του γάμου τους. Ο Κουράκος, αντιδρώντας έντονα στην απόφαση της Δήμητρας να αποδεχτεί μυστική αποστολή, εμπλέκεται σε έναν οξύ καυγά μαζί της. Η διαφωνία τους είναι ανεπίλυτη, και η ένταση αναμένεται να ενταθεί.

Η Γη Της Ελιάς – Αποστόλης – Αναστασία παντρεύονται

Καθώς οι ημέρες περνούν, ο Φίλιππος αντιμετωπίζει ολοένα και πιο έντονα τα συναισθήματα του για τον χωρισμό του από τη Βασιλική. Παρά ταύτα, κανείς από τους δύο δεν εκδηλώνει πρόθεση να υποχωρήσει. Η Ασπασία, από την πλευρά της, δείχνει αποφασισμένη και αδιάφορη έναντι των συναισθημάτων του Φιλίππου.
Η σχέση του Τζον με την Αθηνά εξελίσσεται, ενώ η Δήμητρα ξεκινά τη μυστική της αποστολή με αλλαγή εμφάνισης. Η παρακολούθηση του σπιτιού του Ρουσσέα συνεχίζεται, και η Δήμητρα επιχειρεί να ανακαλύψει αποδείξεις και ναρκωτικά.

Ο Δημοσθένης πιέζει την Ασπασία για άλλη μια φορά, απειλώντας την με αποκαλύψεις που θα ακουστούν στην αίθουσα του δικαστηρίου αν προχωρήσει στο διαζύγιο. Ενώ η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι, ο Ισίδωρος διατηρεί τις επιφυλάξεις του έναντι της. Η σχέση του Τζον με την Αθηνά παρουσιάζει εξελίξεις, αλλά η Φιλιώ τίθεται ως εμπόδιο. Η Αριάδνη και η Μαρίνα αναπτύσσουν φιλία, αλλά η Αριάδνη ακόμα δεν έχει το θάρρος να παραδεχτεί την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ