Η Γη Της Ελιάς – Αποστόλης – Αναστασία ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Γη Της Ελιάς – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται χαρές και γάμοι για το ζευγάρι Αποστόλη και Αναστασία. Αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους και να περπατήσουν μαζί τον δρόμο της ευτυχίας. Παρότι η σχέση τους είχε περάσει δύσκολες στιγμές και είχαν υποστεί κρίσεις, ο έρωτας τους πάντοτε παρέμενε ζωντανός.

Η Γη Της Ελιάς – Αποστόλης – Αναστασία ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, ο Αποστόλης και η Αναστασία έχουν ξαναβρεί την αρμονία τους και έχουν σχεδιάσει να ανταλλάξουν όρκους ευτυχίας σε μία τελετή γάμου που θα πραγματοποιηθεί σε δύο χρόνια. Επιθυμούν να ζήσουν μαζί μια ζωή γεμάτη ευτυχία και αγάπη.

Ωστόσο, η εικόνα αυτή διασαλεύεται όταν ο Αποστόλης ανακαλύπτει την Αριάδνη και τον Χρήστο να ανταλλάσσουν φιλιά έξω από μια ταβέρνα. Ο Χρήστος, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα παντρεύτηκε την Αφροδίτη, φαίνεται να έχει εκτραπεί από την πίστη του. Ο Αποστόλης, σοκαρισμένος, αποφασίζει να ενημερώσει τον Λυκούργο για όσα παρακολούθησε.

Ο Λυκούργος, αντιδρώντας με έντονα συναισθήματα, χάνει τα πάντα κάτω από τα πόδια του. Αμέσως καλεί τον Χρήστο στο σπίτι του για μια σοβαρή συζήτηση. Ο Χρήστος, αναγνωρίζοντας τα λάθη του, παραδέχεται την παράνομη σχέση με την Αριάδνη. Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν αναμένεται να είναι καταιγιστικές και να αλλάξουν ριζικά τις ζωές των εμπλεκομένων χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ