Η Γη Της Ελιάς – Αποκαλύπτεται η απιστία του – Έξαλλη η Αφροδίτη

Η Γη Της Ελιάς – Στα νεα επεισόδια, θα παρακολουθήσουμε την αρχη ενός διαζυγίου που θα προκαλέσει ανατροπές και εκπλήξεις. Οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας είναι ο Χρήστος και η Αφροδίτη, ένα πρόσφατα παντρεμένο ζευγάρι. Παρόλα αυτά, ο Χρήστος βρίσκεται σε έναν διαφορετικό παθιασμένο δρόμο, αφού έχει ερωτευτεί την Αριάδνη.

Η Γη Της Ελιάς – Αποκαλύπτεται η απιστία του – Έξαλλη η Αφροδίτη

Η έντονη σχέση μεταξύ Χρήστου και Αριάδνης, η οποία κορυφώνεται με παθιασμένες στιγμές, προκαλεί αναπάντεχες συνέπειες. Ο Χρήστος συνειδητοποιεί ότι έχει γίνει εξαρτημένος από την Αριάδνη και δεν μπορεί να απομακρυνθεί από αυτήν, παρά τις τύψεις του για την Αφροδίτη. Η σχέση αυτή οδηγεί τον Χρήστο στο σημείο να αποφασίσει να διαλύσει το γάμο του με την Αφροδίτη και να ζητήσει διαζύγιο. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από έναν έντονο καυγά με την Αφροδίτη, όπου ο Χρήστος παραδέχεται την απιστία του και ζητά το διαζύγιο.

Αυτή η ανατρεπτική εξέλιξη αναμένεται να προκαλέσει μια σειρά από γεγονότα που θα επηρεάσουν όχι μόνο τους τρεις πρωταγωνιστές αλλά και τους γύρω τους. Πώς θα αντιδράσει η Αφροδίτη στην αποκάλυψη της απιστίας; Και ποιες άλλες ανατροπές μπορεί να φέρει αυτή η εξέλιξη στην πλοκή της ιστορίας; Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Αφροδίτης απέναντι στην Αριάδνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ