Η Γη Της Ελιάς – Αποφυλακίζεται αλλά μένει ξεκρέμαστη

Η Γη Της Ελιάς – Η Αρετή θα βιώσει θετικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, καθώς φτάνει η ώρα της αποφυλάκισής της. Ο αστυνόμος Κουράκος, με την πολύτιμη βοήθεια της Μαργαρίτας, θα συλλάβει την χήρα του Τάσου μαζί με τον συνεργό και εραστή της.

Η Γη Της Ελιάς – Αποφυλακίζεται αλλά μένει ξεκρέμαστη

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, ο συνεργός της θα υποκύψει και θα ομολογήσει την πράξη του, ότι έβαλε φωτιά στον φούρνο του Τάσου, επιτρέποντας έτσι την αθωότητα της Αρετής. Στα επόμενα επεισόδια, ο Λυκούργος θα είναι εκείνος που θα μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα στην Αρετή. Η αίσθηση δικαίου θα την γεμίσει με χαρά και ευγνωμοσύνη, καθώς θα δικαιωθεί ενώπιον όλων. Κλαίγοντας από χαρά, θα αναμένει τους δικούς της ανθρώπους.

Ωστόσο, η μέρα της αποφυλάκισής της φτάνει και κανείς δεν την περιμένει έξω από τη φυλακή, γεγονός που την πλήττει βαθιά. Μόνο ο Λυκούργος βρίσκεται εκεί, αποκαλύπτοντάς της ότι η Μαργαρίτα ήταν αυτή που κίνησε τα πάντα για να τη βοηθήσει να βγει από τη φυλακή. Ευγνώμονα, η Αρετή πηγαίνει στην Μαργαρίτα και της εκφράζει τη μεγάλη της ευγνωμοσύνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ