Η Γη Της Ελιάς – Απελπισμένη φεύγει απο την Μάνη

Η Γη Της Ελιάς – Σημαντικές εξελίξεις συμβαίνουν στη συνέχεια της σειράς, καθώς η Ιουλία αποφασίζει να αποχωρήσει από τη Μάνη. Ο Στάθης παραμένει έκπληκτος ακούγοντας την Ιουλία να του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος με το παιδί του.

Η Γη Της Ελιάς – Απελπισμένη φεύγει απο την Μάνη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ιουλία ξεκαθαρίζει άμεσα πως δεν έχει καμία απαίτηση από τον Στάθη και, όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια της σειράς είναι πρόθυμη να μεγαλώσει μόνη της το παιδί. Παράλληλα, ο Στάθης εξαγριώνεται από όσα του λέει η Ιουλία. Ταυτόχρονα, ο Ισίδωρος προσπαθεί να ενώσει την Αριάδνη με την Ιουλία, αλλά η ίδια δεν είναι πρόθυμη για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, όταν ο Ισίδωρος της δίνει ένα δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων, αυτή το δέχεται και συνειδητοποιεί τη σημασία που έχει για την οικογένεια.

Παράλληλα, η Ιουλία παρατηρεί ότι η κόρη της δένεται σιγά σιγά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Αισθάνεται λύπη που δεν θα έχει αυτή την ευκαιρία, καθώς πρέπει να αποχωρήσει σύντομα από τη Μάνη προτού μάθουν για την εγκυμοσύνη της. Προτού αναχωρήσει, η Ιουλία αποκαλύπτει στον Ισίδωρο και τον Μάνο ότι είναι έγκυος. Έτσι, η Αριάδνη ενημερώνεται για την κατάσταση, με αποτέλεσμα να θυμώσει για μια ακόμα φορά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ