Η Γη Της Ελιάς – Ανατροπή – Δύο Χωρισμοί σκάνε σαν βόμβα

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένονται ανατροπές που κανείς δεν περιμένει. Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές, με δύο σημαντικούς χωρισμούς που θα δημιουργήσουν αναστάτωση. Ο πρώτος χωρισμός αφορά τον Χρήστο και την Αφροδίτη, ενώ ο δεύτερος αφορά τον Παρασκευά και την Ειρήνη.

Η Γη Της Ελιάς – Ανατροπή – Δύο Χωρισμοί σκάνε σαν βόμβα

Ο Χρήστος, αν και προσπαθεί να προχωρήσει με την Αφροδίτη, δεν μπορεί να ξεπεράσει την Αριάδνη. Παρά τις προσπάθειές του, ο γάμος του με την Αφροδίτη δεν θα εξελιχθεί όπως αναμενόταν, και ο χωρισμός τους θα προκύψει από εντελώς απρόσμενα γεγονότα που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με την πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά, η σχέση του Παρασκευά με την Ειρήνη είχε από την αρχή αβεβαιότητα, καθώς φαίνεται να κρέμεται από μια κλωστή. Αν και πολλοί θεωρούσαν ότι οι αντιδράσεις της Ειρήνης για γάμο και οι επιθέσεις του Δημοσθένη θα μπορούσαν να είναι οι αιτίες του χωρισμού τους, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν έτσι.

Ο χωρισμός τους θα προέλθει από απροσδόκητους παράγοντες, που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες και θα τους οδηγήσουν σε απόφαση χωρισμού. Η σειρά επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές, με εξελίξεις που κανείς δεν είχε φανταστεί. Οι αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε επιβεβαιώνουν ότι ο τέταρτος κύκλος θα είναι γεμάτος ανατροπές και δραματικές εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ