Η Γη Της Ελιάς – Ανατροπή – Αυτός ξελασπώνει τους Βρεττάκους

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς έρχεται ένας νέος χαρακτήρας που φέρνει μεγάλες ανατροπές στην οικογένεια Βρεττάκου. Ο Ανδρέας Βαρώτσος, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του ελαιόλαδου, εισέρχεται δυναμικά στην ιστορία. Στο παρελθόν, συνεργαζόταν στενά με τον Ιπποκράτη, τον αδελφό του Ισίδωρου και πρώην σύζυγο της Αθηνάς, γεγονός που τον συνδέει άμεσα με την οικογένεια.

Η Γη Της Ελιάς – Ανατροπή – Αυτός ξελασπώνει τους Βρεττάκους

Η οικογένεια Βρεττάκου βρίσκεται σε σοβαρή οικονομική κρίση, καθώς τα 15 εκατομμύρια που έβγαλαν από τα ταμεία τους για τα λύτρα της απαγωγής του Ισίδωρου έχουν δημιουργήσει τεράστια κενά. Η εταιρεία τους είναι πλέον σε δυσχερή θέση, και επιπλέον ένα πρόβλημα που προέκυψε με το λάδι τους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ο κίνδυνος να μην ανταποκριθούν σε μια μεγάλη συμφωνία με έναν Αμερικανό έμπορο, που συνοδεύεται από υψηλή ρήτρα, τους πιέζει αφόρητα.

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο, ο Ανδρέας Βαρώτσος γίνεται η λύση που χρειάζονται. Για να αποφύγουν την καταστροφή, οι Βρεττάκοι καταφεύγουν σε μια συμφωνία εξπρές μαζί του. Ο Βαρώτσος αποκτά το 51% των ελαιώνων της Αττικής, του νέου αποκτήματος της οικογένειας. Η κίνηση αυτή φαίνεται να αποτελεί τη μοναδική τους διέξοδο, καθώς προσπαθούν να ανακάμψουν από τις οικονομικές τους δυσκολίες. Η είσοδος του Βαρώτσου φέρνει νέες ισορροπίες, με την έκβαση της συνεργασίας να αναμένεται με ενδιαφέρον και να υπόσχεται σοκαριστικές εξελίξεις στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ