Η Γη Της Ελιάς – Αν συνεχίσεις αυτό το βιολί, θα μείνεις μόνος

Η Γη Της Ελιάς – Η συνάντηση των δύο αντρών δεν είναι καθόλου ανέφελη, καθώς ο Παρασκευάς είναι αποφασισμένος να σταματήσει την πίεση του μέλλοντος πεθερού του. Ο Παρασκευάς αγαπά την Ειρήνη και δεν σκοπεύει να φύγει από τη Μάνη, ειδικά τώρα που έχει αναλάβει θέση ευθύνης στον ελαιώνα.

Η Γη Της Ελιάς – Αν συνεχίσεις αυτό το βιολί, θα μείνεις μόνος

Απευθυνόμενος στον Δημοσθένη, ξεκαθαρίζει: «Άκου, Δημοσθένη, εγώ ούτε αγοράζομαι ούτε πουλιέμαι. Αν νομίζεις ότι μπορείς να μου επιβάλλεις τις επιθυμίες σου με ακριβά δώρα και ψεύτικες απειλές, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις την κόρη σου, την Ειρήνη, δυστυχισμένη. Αν συνεχίσεις αυτό το βιολί να αποφασίζεις εσύ για εμάς, στο τέλος θα μας χάσεις και τους δύο, γιατί αγαπιόμαστε. Βάλε το καλά στο μυαλό σου ότι πού και πώς θα ζήσουμε και πότε θα παντρευτούμε θα το αποφασίσουμε μόνο εγώ και η Ειρήνη.

Κανείς άλλος. Είμαι άντρας με λόγο, τιμή και υπόληψη. Δεν είμαι παιδαρέλι για να νομίζεις πως θα με κάνεις ό,τι θέλεις. Θέλω καθαρές κουβέντες και ξεκάθαρες συμφωνίες, για να είμαστε όλοι καλά, και η Ειρήνη και εγώ και εσύ. Μην νομίζεις ότι δίνεις την κόρη σου σε προικοθήρα. Η αγάπη δεν αγοράζεται. Αγαπώ την κόρη σου, αλλά για όλα τα άλλα θα αποφασίσουμε μόνο αυτή κι εγώ, κανένας άλλος». Με αυτά τα λόγια, ο Παρασκευάς δηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του και τα όριά του στον Δημοσθένη, επισημαίνοντας τη σημασία της αμοιβαίας αγάπης και της αυτονομίας στη λήψη αποφάσεων που αφορούν το μέλλον τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ