Η Γη Της Ελιάς – Αιφνιδιάζει τη Θεοδώρα και τη φιλάει

Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία βρίσκει την Αθηνά στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που σχετίζεται με τον Ισίδωρο, προκαλώντας την να γίνει ξανά έξαλλη.

Η Γη Της Ελιάς – Αιφνιδιάζει τη Θεοδώρα και τη φιλάει

Την ίδια στιγμή, ο Παρασκευάς εκπλήσσει τη Θεοδώρα μέσα στη νύχτα, εμφανιζόμενος απροειδοποίητα και φιλώντας την πριν αυτή μπει στο αμάξι της. Αν και αρχικά αντιδρά αρνητικά, η Θεοδώρα στη συνέχεια δείχνει ενδιαφέρον για εκείνον. Παράλληλα, η Αννα ασχολείται με τον αθλητισμό, προκαλώντας ανησυχία στον Πότη για την ακεραιότητά της.

Παράλληλα, αν και ο Δημοσθένης την έχει προειδοποιήσει, η Ξένια παραμένει ώρες μπροστά στη θερμοκοιτίδα. Όταν την αντικρίζει, ο Δημοσθένης της εξηγεί ότι το μωρό ανήκει μόνο σε εκείνον και πως έχει κανονίσει τα πάντα, αρνούμενος σε αυτήν το δικαίωμα να το θηλάσει όταν φτάσει η ώρα. Έτσι θα τον δούμε να της λέει: «Ακου, δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ. Τα έχουν αναλάβει όλα στο μαιευτήριο. Μόνο όταν είναι να βγει το μωρό θα εμφανιστείς για να το πάρεις και να μου το παραδώσεις», της ξεκαθαρίζει.

Ποιες σκέψεις περνούν από το μυαλό της Αθηνάς καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της Αμαλίας; Τι προκαλεί την έκπληξη και τον στοχασμό της Θεοδώρας όταν συναντά τον Παρασκευά; Τι συναισθήματα και σκέψεις προκαλούνται στην Ξένια από τα λόγια του Δημοσθένη σχετικά με το μωρό; Πώς θα αντιδράσει καθένας από αυτούς σε αυτές τις προκλήσεις και αναταράξεις;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ