Η Γη Της Ελιάς – Αιφνιδιαστικός χωρισμός Κωνσταντίνου – Ισμήνης

Η Γη Της Ελιάς – Η συνέχεια της σειράς αναμένεται ανατρεπτική καθώς Κωνσταντίνος και Ισμήνη αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο. Ο Κωνσταντίνος, με την παρουσία της γοητευτικής νέας γραμματέας του, της Σοφίας, προκαλεί την ένταση που οδηγεί στον χωρισμό του ζευγαριού. Η Ισμήνη, μη αντέχοντας τη διαχυτικότητα ανάμεσα στον σύζυγό της και τη Σοφία, απαιτεί από τον Κωνσταντίνο να απολύσει τη γραμματέα. Εκείνος αρνείται κατηγορηματικά, διαβεβαιώνοντάς την πως δεν θα αλλάξει στάση, γεγονός που επιβεβαιώνει τις υποψίες της Ισμήνης για κάποια κρυφή σχέση.

Η Γη Της Ελιάς – Αιφνιδιαστικός χωρισμός Κωνσταντίνου – Ισμήνης

Η Ισμήνη, πεπεισμένη ότι κάτι τρέχει μεταξύ του συζύγου της και της γραμματέας, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Ο Λυκούργος, μαθαίνοντας για τον χωρισμό, επισκέπτεται τον Κωνσταντίνο για να τον αντιμετωπίσει. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος τον διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τη Σοφία. Απελπισμένος, ο Λυκούργος ζητά από τη Χάιδω να μιλήσει με την Ισμήνη, ελπίζοντας πως θα την πείσει να αλλάξει γνώμη. Η Χάιδω προσπαθεί να πείσει την Ισμήνη, αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη στην απόφασή της για διαζύγιο.

Καθώς οι εξελίξεις προχωρούν, ο Κωνσταντίνος έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες της σχέσης του με τη Σοφία. Η Ισμήνη, παρόλο που ακούει τις προσπάθειες της Χάιδως να τη μεταπείσει, δεν αλλάζει γνώμη. Η ένταση κορυφώνεται όταν η Ισμήνη αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα και να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ