Η Γη Της Ελιάς – Αγρίμι ο Στάθης – Ο λόγος;

Η Γη Της Ελιάς – Η θύελλα εκρήξεων στη σειρά φέρνει τον Στάθη στο επίκεντρο της έντασης. Εκείνος αντιμετωπίζει την κρίση με φόντο την απομάκρυνση της Αριάδνης, λόγω της αποκάλυψης της παράνομης σχέσης της. Η κατάσταση δεν γίνεται παρά να επιδεινωθεί ανάμεσα σε πατέρα και κόρη, αφήνοντας πίσω ένα πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων.

Η Γη Της Ελιάς – Αγρίμι ο Στάθης – Ο λόγος;

Αντιμέτωπος με τα δάκρυα της Αριάδνης, ο Στάθης δεν μπορεί να αγνοήσει την παρέμβαση της Ιουλίας. Η τηλεφωνική συνομιλία τους τον βρίσκει απροετοίμαστο και εξοργισμένο. Η αίτησή της να δεχτεί ξανά την κόρη τους αντιμετωπίζεται με απόλυτη απόρριψη. Ο Στάθης ζητά εξηγήσεις για την παρέμβαση της Ιουλίας και τις προθέσεις της. Η απάντηση της Αριάδνης, εξίσου φοβισμένη και απογοητευμένη, δεν καταφέρνει να καταπνίξει τον θυμό του.

Η ελπίδα για μια επανασύνδεση φαίνεται μακρινή και αμφίβολη. Η σύγκρουση των συναισθημάτων και η έλλειψη επικοινωνίας διαιωνίζουν το χάσμα μεταξύ τους. Ενώ η Ιουλία επιδιώκει τη συμφιλίωση, ο Στάθης παραμένει σταθερός στην απόφασή του. Η ερώτηση που κυριαρχεί είναι αν η αγάπη μπορεί ποτέ να ξεπεράσει τις προδιαγραφές και τις προσδοκίες που έχουν θεσπιστεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ