Η Γη Της Ελιάς – Αγρίμι η Ειρήνη – Ορμά και τον λιντσάρει

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν αποκαλυπτικές εξελίξεις καθώς θα γίνουμε μάρτυρες στην επίθεση κατά του Παρασκευά. Η Θεοδώρα, τελικά, εκτελεί τη διαδικασία έκτρωσης, με τη Μαργαρίτα να τη στηρίζει. Ωστόσο, αφού θυμώνει για τα συμβάντα, αποκαλύπτει στην Ειρήνη κάτι που την οργίζει.

Η Γη Της Ελιάς – Αγρίμι η Ειρήνη – Ορμά και τον λιντσάρει

Εκθέτει ότι ο Παρασκευάς χλευάζει και τις δύο, αποκαλύπτοντας ότι είχε παράλληλη σχέση και με τις δύο ταυτόχρονα, κρατώντας το ως μυστικό. Η Ειρήνη αντιδρά εκρηκτικά και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Παρασκευά. Βρίσκει τον Παρασκευά και αφού τον κατακρίνει, ξεσπά σε μια προσπάθεια να τον λιντσάρει. Καθώς ο Παρασκευάς αντιμετωπίζει δυσκολίες μετά την αποκάλυψη αυτής της παράλληλης σχέσης, η Ειρήνη, φαίνεται να τον έχει συγχωρέσει. Λίγες μέρες αργότερα, αποφασίζει να συζητήσει με τη Θεοδώρα.

Της ανακοινώνει ότι έχει σκεφτεί τα πράγματα και είναι πρόθυμη να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον Παρασκευά. Ταυτόχρονα, η Ασπασία, γνωρίζοντας όλα, προτρέπει την Ειρήνη να επανεξετάσει την απόφασή της, εκφράζοντας αμφιβολίες για το αν ο Παρασκευάς είναι πραγματικά αξιόπιστος και αν η επανασύνδεση είναι η σωστή επιλογή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ