Η Γη Της Ελιάς – Αγρίμι η Άννα – Τον διώχνει με τις κλωτσιές

Η Γη Της Ελιάς – Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, όταν η Άννα, εξοργισμένη με τον Πότη, τον διώχνει από το σπίτι τους. Η ιστορία ξεκινά όταν η Άννα, χαρούμενη από τα νέα του γιατρού, μαθαίνει ότι περιμένει δίδυμα κοριτσάκια. Με ενθουσιασμό ανακοινώνει την ευχάριστη είδηση στον Πότη, ο οποίος αρχικά φαίνεται να χαίρεται, αλλά σύντομα κάνει μια σοβαρή γκάφα που ανατρέπει τα πάντα.

Η Γη Της Ελιάς – Αγρίμι η Άννα – Τον διώχνει με τις κλωτσιές

Ο Πότης, ενώ αρχικά δείχνει ενθουσιασμένος, εκφράζει την απογοήτευσή του που τα παιδιά τους θα είναι και τα δύο κορίτσια. Με την απερίσκεπτη δήλωσή του, ότι θα προτιμούσε να είχαν και ένα αγοράκι, προκαλεί την οργή της Άννας. Η αντίδρασή της είναι άμεση: του φωνάζει εξοργισμένη και απειλεί να τον χωρίσει. Η ένταση κορυφώνεται όταν ανοίγει την πόρτα και τον πετάει έξω από το σπίτι. Ο Πότης, πλέον άστεγος, βρίσκεται στο δρόμο, αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα για το μέλλον του ζευγαριού. Ποιος θα τον βοηθήσει τώρα που βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη θέση;

Είναι ο χωρισμός τους οριστικός ή θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους; Η κατάσταση για τον Πότη είναι πλέον δραματική. Κάθε γωνία της Αρεόπολης του θυμίζει την Άννα και τη ζωή που είχαν μαζί. Αναλογίζεται τις στιγμές που μοιράστηκαν και καταλαβαίνει ότι οι λέξεις του ήταν ανόητες, χωρίς να σκεφτεί πώς θα επηρεάσουν την Άννα και τη χαρά της. Αναζητώντας καταφύγιο σε έναν φίλο του, ελπίζει να βρει μια διέξοδο από την ενοχή και την απογοήτευσή του.

Παράλληλα, η Άννα επεξεργάζεται την απόφασή της, συνειδητοποιώντας ότι ο Πότης είναι μέρος της ζωής της και των παιδιών που περιμένει. Θα μπορέσουν να συγχωρήσουν και να επανασυνδεθούν, ή οι διαφορετικές τους απόψεις θα τους κρατήσουν μακριά; Η απάντηση, ίσως, να κρύβεται στην καρδιά τους, καθώς οι εξελίξεις αναμένονται με αγωνία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ