Η Γη Της Ελιάς – Αγκάθια στην σχέση Αθηνάς – Τζόν

Η Γη Της Ελιάς – Ο Τζον είναι πολύ τρυφερός απέναντι στη Φιλιώ, εκείνη όμως τον αντιπαθεί από την πρώτη στιγμή και του το δείχνει! Είναι ένα πληγωμένο παιδί, γεμάτο φόβους, και την κυριεύει η ζήλια. Τρέμει ότι ο Τζον θα της «κλέψει» την Αθηνά.

Η Γη Της Ελιάς – Αγκάθια στην σχέση Αθηνάς – Τζόν

Μάταια εκείνη προσπαθεί να την πείσει πως, ό,τι και να γίνει, δεν θα βάλει ποτέ κανέναν πάνω από εκείνη. Είναι η κόρη της και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Η Φιλιώ, που έχει ταραγμένο ψυχισμό εξαιτίας όσων έχει περάσει, αλλά και του bulling που έχει δεχτεί κατά καιρούς στο σχολείο, αντιδρά με πολύ έντονα ξεσπάσματα, που προβληματίζουν την Αθηνά. Ο Τζον, από την άλλη, κάνει μια πρόταση στην Αθηνά, που την αφήνει άφωνη. Της ζητά να αφήσει για πάντα τη Μάνη και να τον ακολουθήσει στην Αμερική, ώστε εκεί να κάνουν μαζί μια νέα αρχή.

Η Αθηνά, γνωρίζοντας ότι η προσαρμογή της Φιλιώς σε μια ξένη χώρα θα είναι πολύ δύσκολη, θα μπει πλέον σε ένα φοβερό δίλημμα. Συνειδητοποιεί ότι πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον έρωτα και την ψυχική ηρεμία του παιδιού της. Η κατάσταση αυτή δυστυχώς θα είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για το ζευγάρι. Ένα εμπόδιο που μοιάζει ανυπέρβλητο και μπορεί να τινάξει στον αέρα τη σχέση τους. Όμως ο Τζον έχει μάθει να ξεπερνά τα εμπόδια και σίγουρα δεν θα χάσει την Αθηνά, που του έχει κλέψει την καρδιά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ