Η Γη Της Ελιάς 8/11/23: Ο Ορέστης ρίχνει μπουνιές στον Κουράκο

Η Γη Της Ελιάς 8/11/23: Οι μέρες περνούν και ο Άρης προτείνει στην Ισμήνη να ταξιδέψουν μαζί στην Αθήνα, προκειμένου να εξηγήσει ορισμένες διαδικασίες σε πράξη. Ταυτόχρονα, ο Κουράκος νιώθει ζήλια για το γεγονός ότι η Δήμητρα και ο Ορέστης έφαγαν μαζί στο σπίτι του Μάνου.

Η Γη Της Ελιάς 8/11/23: Ο Ορέστης ρίχνει μπουνιές στον Κουράκο

Υπάρχει ένα έντονο πάθος μεταξύ του Κουράκου και της Δήμητρας, και οι συναντήσεις τους αυξάνονται αντί να ελαττώνονται. Και οι δύο αισθάνονται ένοχοι για τον Ορέστη, ενώ ο Γιώργης, που θέλει να μιλήσει μαζί του, δεν βρίσκει ποτέ την κατάλληλη στιγμή. Στο ενδιάμεσο, η Δήμητρα αποφασίζει να μιλήσει στον Ορέστη, αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι βέβαιη αν ο Κουράκος είναι έτοιμος για μια σοβαρή σχέση μαζί της, αλλά δεν μπορεί πλέον να προσποιείται ενώπιον του Ορέστη. Όταν του το ανακοινώνει, ο Ορέστης δείχνει αξιοθαύμαστη ψυχραιμία.

Αργότερα, ο Ορέστης ζητά να συναντηθεί με τη Δήμητρα, ενώ ο Κουράκος τους παρακολουθεί από μακριά και νιώθει ζήλια. Όταν βλέπει τον Ορέστη να κρατά το χέρι της Δήμητρας, επεμβαίνει προσπαθώντας να τους χωρίσει. Τότε, ο Ορέστης ξεσπά σε οργή για τον φίλο του, και με δύο μπουνιές ρίχνει κάτω τον Κουράκο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ