Η Γη Της Ελιάς 6/11/23: Ο Στράτος απειλεί την Αριάδνη και τη βιάζει

Η Γη Της Ελιάς 6/11/23: Ο Στράτος, υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει απειλή με όπλο, αναγκάζει την Αριάδνη σε μια βίαιη πράξη βιασμού. Η Αριάδνη, πληγωμένη και ψυχολογικά και σωματικά ταλαιπωρημένη, αποφασίζει να διαφύγει από αυτήν την τρομακτική κατάσταση.

Η Γη Της Ελιάς 6/11/23: Ο Στράτος απειλεί την Αριάδνη και τη βιάζει

Τονώνοντας την αποφασιστικότητά της, αποφασίζει να ταξιδέψει στη Μάνη για λίγες ημέρες για να ανασάνει. Εκεί, ο Στάθης, που είναι ενήμερος για τα όσα της συνέβησαν, εκφράζει την πρόθεσή του να την υποδεχθεί και να την στηρίξει. Ταυτόχρονα, ο Μάνος και η Μαρίνα εμφανίζονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ, καθώς η σχέση τους είναι σε ακμή. Στο μεταξύ, η Ειρήνη νιώθει ζήλια για το ρολόι της Άννας και απευθύνει έκκληση στον πατέρα της να της αγοράσει ένα παρόμοιο ρολόι.

Ωστόσο, η Ασπασία διατηρεί διαφορετική άποψη και δηλώνει αντίθετη στην ιδέα αυτή. Παράλληλα, η Ισμήνη αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Άρη σε ένα κοινό επαγγελματικό εγχείρημα, ενώ ο Άρης δυσκολεύεται να κρατήσει κρυμμένη την ενθουσιασμένη του διάθεση γι’ αυτήν την συνεργασία. Στο μεταξύ, η Χάιδω επισκέπτεται το σπίτι του Λυκούργου με την ελπίδα να αναθερμάνει τη σχέση τους και να διαλύσει τις διαφορές τους.

Ωστόσο, ο Λυκούργος είναι απόλυτος και της δηλώνει ότι έχουν χωρίσει οριστικά, απορρίπτοντας τυχόν ενστάσεις ή προσπάθειες εξηγήσεων από μέρους της. Τελικά, η Αριάδνη εμφανίζεται στη Μάνη και συμφωνεί με τον Στάθη να την παρουσιάσει ως κόρη ενός φίλου του από τον στρατό, προκειμένου να προστατευτεί από τον Στράτο και να κρατήσει το παρελθόν της κρυφό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ