Η Γη Της Ελιάς 6/10/23: Απαρηγόρητη η Μαρίνα ζητά την απομόνωση

Η Γη Της Ελιάς 6/10/23: Η Μαρίνα βυθισμένη στη θλίψη θυμάται τις όμορφες στιγμές όταν ψώνιζαν με τον Μάνο για το μωρό που περίμεναν με τόση λαχτάρα. Κάθε βήμα τους στο κατάστημα ήταν γεμάτο χαρά και ανυπομονησία. Τρόφιμα, πάνες, και παιχνίδια για το μωρό τους γεμίζανε το καλάθι τους, και οι συζητήσεις τους για τον ερχομό του μικρού ήταν γεμάτες αγάπη και χαμόγελα.

Η Γη Της Ελιάς 6/10/23: Απαρηγόρητη η Μαρίνα ζητά την απομόνωση

Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης πηγαίνει εκνευρισμένος να συναντήσει τον Σωτήρη, με το μυαλό του γεμάτο οργή και αποφασισμένος να τα διαλευκάνουν μια για πάντα. Καθώς ξεκινούν τη συζήτηση, οι φωνές ανεβαίνουν, και ο Μιλτιάδης, με το αίμα να βράζει στις φλέβες του, τον αρπάζει από το γιακά και η κατάσταση επιδεινώνεται…

Τα τραγικά νέα για την Μαρίνα εξαπλώνονται γρήγορα στην Αρεόπολη, και όλοι σπεύδουν να συμπαρασταθούν σε εκείνη και την οικογένεια της. Φίλοι, συγγενείς, ακόμα και άνθρωποι που δεν τη γνώριζαν καν προσφέρουν τη στήριξή τους σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Και τα νέα, όμως, για τον Δημοσθένη, για την έξοδό του στην ταβέρνα του Χρήστου με τη νεαρή κοπέλα, γίνονται σύντομα γνωστά σε όλο το χωριό, προκαλώντας αντιδράσεις και σχόλια. Την ίδια ώρα, ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι για να πάρει κάποια ρούχα για την Μαρίνα. Βρίσκει τη μικρή Αγγελική κλαίοντας απαρηγόρητη για το αδερφάκι της που πέθανε, και αναλαμβάνει να την παρηγορήσει και να της δείξει αγάπη και φροντίδα.

Το βράδυ, η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη και του μιλάει ειλικρινά. Ο Ορέστης ακούει με προσοχή και στη συνέχεια της προτείνει να μην το συζητήσουν ποτέ ξανά γι’ αυτό το θέμα, για να μην φέρουν άλλες δυστροπίες στη σχέση τους.

Πίσω στο νοσοκομείο, ο Μάνος παλεύει να δώσει δύναμη στην Μαρίνα, αλλά εκείνη δεν είναι σε θέση να ακούσει. Ο πόνος της είναι τόσο βαθύς που η καρδιά της φαίνεται να έχει κλείσει για πάντα. Την επόμενη ημέρα, η Μαρίνα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι. Κλείνεται στο δωμάτιό της και αρνείται ακόμα και να φάει. Ο Λυκούργος βρίσκει μια καραμπίνα στο αυτοκίνητο της Χάιδως και μένει άναυδος, σκεπτόμενος τι ακριβώς συμβαίνει.

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο Πότης κάνει την μεγαλύτερη έκπληξη στην Άννα, με μια πρόταση που θα αλλάξει τις ζωές τους όλων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ