Η Γη Της Ελιάς 5/12/23: Η Ασπασία ζητά διαζύγιο

Η Γη Της Ελιάς 5/12/23: Η Ιουλία αντιλαμβάνεται ότι η Αριάδνη πλησιάζει στην οικογένεια, ενώ ταυτόχρονα εκείνη ίδια προετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μάνη με σκοπό να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Η Γη Της Ελιάς 5/12/23: Η Ασπασία ζητά διαζύγιο

Παράλληλα, η Άννα λαμβάνει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση για να γίνει τραγουδίστρια στο μπουζουξίδικο, ενώ ο Πότης και ο Αποστόλης προσπαθούν να την πείσουν να την απορρίψει. Ταυτόχρονα, η Ειρήνη έχει έντονη ένταση με την Ασπασία μετά την αποκάλυψη της αλήθειας και υποστηρίζει τον Δημοσθένη. Ακόμη, η Ασπασία ζητά από τον Λυκούργο να αναλάβει τη διαδικασία του διαζυγίου της.Καθώς η Ιουλία προετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μάνη για να προστατεύσει το μυστικό της εγκυμοσύνης της, οι δυναμικές των σχέσεών της με την Αριάδνη εξελίσσονται.

Παράλληλα, η Άννα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σημαντική επαγγελματική επιλογή, ενώ ο Πότης και ο Αποστόλης προσπαθούν να επηρεάσουν την απόφασή της. Τα συναισθηματικά διλήμματα ενισχύονται, ενώ η Ειρήνη, μετά την έντονη σύγκρουση με την Ασπασία, βρίσκει στήριξη στο πρόσωπο του Δημοσθένη. Στο ίδιο πλαίσιο, η Ασπασία αναζητά τη βοήθεια του Λυκούργου για τη διαδικασία του διαζυγίου, δημιουργώντας έναν ακόμη πολύπλοκο και συναισθηματικά φορτισμένο καρμανιό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ