Η Γη Της Ελιάς 5/10/23: Ο Κουράκος την πιέζει και ομολογεί το έγκλημα

Η Γη Της Ελιάς 5/10/23: Στον διάδρομο του νοσοκομείου, ο Μάνος, παρασυρόμενος από το βάρος της συναισθηματικής του φόρτισης, ξέσπα σε δάκρυα. Το τηλέφωνο στο χέρι του άναβει, καλώντας την Ιουλία, για να της μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα. Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος έχει άλλες ανησυχίες. Απαιτεί να μεταφερθεί ο Παναγιώτης Λυκογιάννης και η πρώην σύζυγός του, Ελένη Κατσιάκου, σε διαφορετικά γραφεία, καθώς ανέκυπταν ερωτήματα που απαιτούσαν απαντήσεις.

Η Γη Της Ελιάς 5/10/23: Ο Κουράκος την πιέζει και ομολογεί το έγκλημα

Λίγο αργότερα, καθώς η Μαρίνα αρχίζει να συνέρχεται από τη νάρκωση, ο Μάνος καλείται να αντιμετωπίσει τη σύζυγό του και να της αποκαλύψει την αλήθεια. Πίσω στο αστυνομικό τμήμα, ο Κουράκος ασκεί πίεση στην Ελένη για να αποκαλύψει τα γεγονότα πίσω από την τραγωδία.

Καθώς όλα αυτά εκτυλίσσονται, η Ιουλία επιτέλους εντοπίζει τον Ισίδωρο στο τηλέφωνο και τον ενημερώνει για τον απότοκο της τραγωδίας που συμβαίνει στην οικογένειά τους. Την επόμενη μέρα, ο Κουράκος επαναλαμβάνει την πίεση στην Ελένη, και εκείνη τελικά ομολογεί το έγκλημα που είχε διαπράξει. Παράλληλα, ο Ισίδωρος φτάνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί να στηρίξει τη Μαρίνα, η οποία αρχίζει να κατηγορεί τον εαυτό της για όσα έχουν συμβεί.

Πίσω στον ελαιώνα, ο Σωτήρης πλησιάζει τον Μιλτιάδη με την πρόθεση να σχεδιάσουν την εξόντωση των Στεφανέων. Ωστόσο, ο Μιλτιάδης καθιστά σαφές ότι οι σκοτεινές προθέσεις δεν θα περάσουν απαρατήρητες.
Στο σπίτι των Βρεττάκων, ο Ισίδωρος αναλαμβάνει τον πιο δύσκολο ρόλο: να ενημερώσει τη μικρή Αγγελική για τον τραγικό χαμό του αδελφού της, προκαλώντας βαθιά θλίψη και στεναχώρια σε όλη την οικογένεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ