Η Γη Της Ελιάς 4/12/23: Ο Ισίδωρος της δίνει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Η Γη Της Ελιάς 4/12/23: Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Αριάδνη να δεχτεί την Ιουλία ως μητέρα της και να επανορθώσει τις σχέσεις τους, αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνει. Ωστόσο, της παραχωρεί το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων και της εξηγεί την ειδική σημασία που έχει για την οικογένειά του.

Η Γη Της Ελιάς 4/12/23: Ο Ισίδωρος της δίνει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Την ίδια στιγμή, η Ξένια τηλεφωνεί ανώνυμα στην Ασπασία και αποκαλύπτει τη σχέση του Δημοσθένη με την Ιουλία. Ένα περιστατικό στο σχολείο της μικρής Αγγελικής οδηγεί σε καβγά μεταξύ του Μάνου και της Μαρίνας, αλλά αποκαλύπτεται πως η Αμαλία είναι υπεύθυνη. Αυτό οδηγεί τον Μάνο να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τη γυναίκα του πατέρα του, εκφράζοντας ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του. Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης, ο Μάνος βάζει στη θέση της την Αμαλία, αλλά αυτή, με πλάγιο τρόπο, καταφέρνει να ηρεμήσει τον Ισίδωρο.

Παράλληλα, η Χάιδω καταγγέλλει στον Λυκούργο τη συμπεριφορά της Λουκίας. Η Ασπασία ταξιδεύει στην Καλαμάτα, όπου συναντά την Ξένια. Όταν μάθει για το σχέδιο του Δημοσθένη, σοκάρεται. Αργότερα, ανακοινώνει στον Δημοσθένη ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την ευθύνη για το παιδί της Ξένιας και αποχωρεί από το σπίτι. Για να εξηγήσει τα ανεξήγητα στην Ειρήνη, ο Δημοσθένης βρίσκεται αναγκασμένος να της αποκαλύψει μόνο το μισό της αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ