Η Γη Της Ελιάς 4/10/23: Πυροβολεί τον Φίλιππο και εξαφανίζεται

Η Γη Της Ελιάς 4/10/23: Ο Σωτήρης, μετά τον πυροβολισμό, ανεβαίνει στη μηχανή του. Σφίγγει το κράνος στο κεφάλι του και εκκινεί. Τον ανησυχεί η καραμπίνα που κρύβει σε μια αποθήκη. Παράλληλα, ο Φίλιππος βιάζεται να τηλεφωνήσει στον Στάθη, επιθυμώντας να βρεθούν σε μυστική συνάντηση. Κατά την ίδια στιγμή, ο Μάνος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Μαρίνα, αλλά τα λόγια του χάνονται στον αέρα.

Η Γη Της Ελιάς 4/10/23: Πυροβολεί τον Φίλιππο και εξαφανίζεται

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης και η Ειρήνη επιστρέφουν από τα ψώνια. Η Ασπασία, κοιτάζοντας τις πολλές σακούλες που κρατά η κόρη της, εκφράζει αντιρρήσεις. Η κόρη της έχει υπερβολικά πολλά ψώνια, κάτι που την ανησυχεί βαθιά.

Ο Φίλιππος φτάνει τρομαγμένος στο σπίτι του Στάθη και εξηγεί τα γεγονότα. Κατόπιν, κατευθύνονται στο αστυνομικό τμήμα, όπου αναφέρουν λεπτομερώς τη σοκαριστική εμπειρία τους. Ο Κουράκος, αστυνομικός επιθεωρητής, αρχίζει να συναγάγει τα συμπεράσματα του για τον πυροβολισμό και τα κίνητρα πίσω από αυτόν.

Στη συνέχεια, ο Φίλιππος αποχαιρετά τη Βασιλική και τη Χάιδω και επιστρέφει στο στρατόπεδο, ενώ ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Σωτήρη να αλλάξει τη στάση του. Η αγωνία είναι παρούσα σε κάθε γωνιά της πόλης.

Με όλα αυτά να συμβαίνουν, η Μαρίνα φτάνει αλαφιασμένη στο ιατρείο του γυναικολόγου της. Τον ενημερώνει ότι δεν αισθάνεται το μωρό της. Ο Μάνος, γεμάτος αγωνία και ανησυχία από το τηλεφώνημα του γιατρού, φτάνει στο ιατρείο σε αγωνία. Ο γιατρός δεν έχει καλά νέα: “Λυπάμαι πολύ… το μωρό είναι νεκρό!”

Η είδηση πέφτει σαν βαρύ βάρος στην καρδιά του Μάνου και της Μαρίνας. Η ζωή τους ανατρέπεται σε ένα αιφνιδιαστικό στιγμιότυπο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ