Η Γη Της Ελιάς 30/11/23: Η Ιουλία την προδίδει ξανά

Η Γη Της Ελιάς 30/11/23: Ο Στάθης ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία για το γεγονός ότι η Αριάδνη υπέβαλε αίτηση για αλλαγή επωνύμου και πρόκειται να αποκτήσει το δικό της. Επιπλέον, η Αριάδνη έχει εκφράσει σαφώς στην Ιουλία την επιθυμία της να μην έχει καμία επαφή μαζί της.

Η Γη Της Ελιάς 30/11/23: Η Ιουλία την προδίδει ξανά

Για να εξακριβώσει τη γνησιότητα της υπογραφής στην πράξη υιοθεσίας, ο Λυκούργος παραδίδει το έγγραφο σε έναν γραφολόγο. Σκοπός είναι να διαπιστωθεί εάν η υπογραφή ανήκει πράγματι στην Ιουλία ή αν κάποιος έχει προβεί σε πλαστογραφία. Μόλις λάβει το αποτέλεσμα της έρευνας, ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή στην πράξη υιοθεσίας είναι πραγματική και ανήκει πράγματι στην Ιουλία!

Η αποκάλυψη της πραγματικής γνησιότητας της υπογραφής στην πράξη υιοθεσίας προκαλεί έκπληξη και αναστάτωση στην Αριάδνη. Η ανακάλυψη ότι η Ιουλία είναι πράγματι η υιοθέτησή της φέρνει στο φως μια σειρά από ερωτήματα και αναταράσσει την ήδη δύσκολη κατάσταση. Πώς ήταν δυνατόν η Ιουλία να διατηρεί αυτό το μυστικό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Ποια ήταν η κίνητρα πίσω από αυτήν την απόκρυψη; Καθώς η Αριάδνη προσπαθεί να κατανοήσει τα γεγονότα, η σύγκρουση ανάμεσα στην πραγματικότητα και τις προηγούμενες πληροφορίες την πλημμυρίζει με σύνθετα συναισθήματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ