Η Γη Της Ελιάς 29/9/23: Ο Λυκούργος αντιμέτωπος με απειλές

Η Γη Της Ελιάς 29/9/23: Ο Λυκούργος αντιμετώπισε ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει τις έρευνες για τον δολοφόνο της άτυχης κοπέλας. Παρόλο που η απειλή αυτή διατάραξε την ψυχραιμία του, η αποφασιστικότητά του παρέμεινε ανέπαφη. Ο κίνδυνος δεν μπόρεσε να τον σταματήσει στην αναζήτηση της αλήθειας.

Η Γη Της Ελιάς 29/9/23: Ο Λυκούργος αντιμέτωπος με απειλές

Παράλληλα, ο Πότης και η Άννα αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα στη σχέση τους. Αυτή η επιλογή φέρνει νέα δυναμική στη σχέση τους και ανοίγει νέους δρόμους για το μέλλον. Ταυτόχρονα, η Αθηνά ανησυχεί για τη μεταβολή στη συμπεριφορά της Φιλιώς, η οποία φαίνεται ότι αποκτά νέες συνήθειες και παράξενες συμπεριφορές.

Αντίθετα, ο Ισίδωρος ζει ανέμελες στιγμές με την Αμαλία, και μεταξύ τους αναπτύσσεται μια ζεστή φιλία που τους φέρνει πιο κοντά. Αυτό το νέο δέσιμο ανακουφίζει τον πόνο τους από τον χαμό της Ειρήνης.Ο Δημοσθένης, που είχε λάβει άδεια από το νοσοκομείο, απαιτεί από την Ασπασία να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με την Ειρήνη.

Η ανακάλυψη της πραγματικότητας θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στο μέλλον της σχέσης τους. Τέλος, ο Ορέστης συνεχίζει να πολιορκεί τη Δήμητρα, αλλά αυτή εξαφανίζεται από τον ραντάρ του, αφήνοντας τον να αναρωτιέται για το τι συμβαίνει στην ψυχή της. Αυτή η αποστασία δημιουργεί αβεβαιότητα στον Ορέστη, αλλά ταυτόχρονα ενισχύει την αποφασιστικότητά του να την κερδίσει ξανά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ