Η Γη Της Ελιάς 29/11/23: Η Μαρίνα σε ρήξη με την Αμαλία

Η Γη Της Ελιάς 29/11/23: Η Αθηνά βρίσκεται ξανά σε έντονη δυσαρέσκεια λόγω των ενεργειών της Αμαλίας, η οποία συμμετέχει ενεργά στη συγκομιδή ελιών στους ελαιώνες, συνεργαζόμενη με τους εργάτες. Αφού εκφράζει τη δυσαρέσκειά της στον Μάνο, εκείνος την μεταφέρει στον Ισίδωρο.

Η Γη Της Ελιάς 29/11/23: Η Μαρίνα σε ρήξη με την Αμαλία

Παρά τη δυσαρέσκεια της Αθηνάς, ο Ισίδωρος δεν αντιλαμβάνεται κάποιο αρνητικό στην πρωτοβουλία της γυναίκας του. Παράλληλα, η Αριάδνη επισκέπτεται για πρώτη φορά το σπίτι των Βρεττάκων για να γνωρίσει τους συγγενείς της. Σε αντίθεση με αυτήν, η Ιουλία παραμένει στο περιθώριο. Η Ασπασία φαίνεται να εκδηλώνει έντονη αφοσίωση στον Ορέστη και εκφράζει την επιθυμία της να τον δει μαζί με τη Δήμητρα. Ταυτόχρονα, λόγω των χατιριών που δέχεται η μικρή Αγγελική από την Αμαλία, η Μαρίνα εμπλέκεται για πρώτη φορά σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί της.

Η ατμόσφαιρα στον κόσμο των Βρεττάκων εντείνεται καθώς η Αμαλία προκαλεί περαιτέρω αντιδράσεις. Οι σχέσεις εντός της οικογένειας φαίνεται να δοκιμάζονται, με την Αθηνά να αντιμετωπίζει την πρόκληση της Αμαλίας και τον Ισίδωρο να διατηρεί μια θετική στάση απέναντι στη σύζυγό του. Η άφιξη της Αριάδνης στο σπίτι των Βρεττάκων προσθέτει ένα νέο στοιχείο στο κλίμα, ενώ η Ιουλία παραμένει στο περιθώριο των γεγονότων.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται επίσης στις σχέσεις της Ασπασίας με τον Ορέστη, καθώς εκείνη εκφράζει την επιθυμία της να συναντήσει τη Δήμητρα. Η Μαρίνα, από την άλλη, βρίσκεται αντιμέτωπη με την ανάγκη να υπερασπιστεί τη μικρή Αγγελική από τις προκλήσεις της Αμαλίας, προκαλώντας έτσι μια πρώτη ανοιχτή σύγκρουση μεταξύ τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ