Η Γη Της Ελιάς 29/10/23: Η Χάιδω τρέχει για να αποτρέψει το φονικό

Η Γη Της Ελιάς 29/10/23: Ο Σωτήρης βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και προσεγγίζει τον Φίλιππο, στοχεύοντας τον. Η Χάιδω επιμένει να μάθει πού βρίσκεται ο Στάθης και πιέζει τον Λυκούργο να της αποκαλύψει την πληροφορία, αλλά εκείνος κρατάει επτασφράγιστο μυστικό του φίλου του.

Η Γη Της Ελιάς 29/10/23: Η Χάιδω τρέχει για να αποτρέψει το φονικό

Ο Σωτήρης αποφασίζει να μην κατευθυνθεί προς τον ελαιώνα, ενώ ο Μιλτιάδης υποψιάζεται ότι ετοιμάζει κάποιο σχέδιο. Χωρίς να διστάσει, πηγαίνει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στη Χάιδω, αποκαλύπτοντας την αληθινή ταυτότητά του και του Σωτήρη. Ο Φίλιππος βρίσκεται ήδη σε θανάσιμο κίνδυνο, και η Χάιδω βιάζεται να τον εντοπίσει προκειμένου να αποτρέψει το φόνο.

Λίγο αργότερα, ο Φίλιππος μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η Χάιδω συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Μιλτιάδη, και εκείνος εξομολογείται μόνο το μισό από ό,τι συμφώνησαν με τη Χάιδω.

Η Βασιλική και ο Παρασκευάς τρέχουν στο πλευρό του Φίλιππου στο νοσοκομείο. Ο Λυκούργος πληροφορείται τα νέα γεγονότα και μεταβαίνει να συναντήσει τη Χάιδω. Οι φόβοι για τη συμμετοχή της στην υπόθεση αρχίζουν να τον αγχώνουν. Ο Φίλιππος δίνει μια μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο, και η αγωνία όλων αυξάνεται.

Ο Σωτήρης και ο Μιλτιάδης θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των αποφάσεών τους, ενώ η Χάιδω παλεύει για την αθωότητά της. Ο κόσμος τους καταρρέει στη σκιά του εγκλήματος, και οι μυστικοί δεσμοί αναδύονται στο φως, αποκαλύπτοντας μια πολύπλοκη ιστορία αγάπης, προδοσίας και εκδίκησης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ