Η Γη Της Ελιάς 26/11/23: Άννα – Πότης στα χωρίσματα

Η Γη Της Ελιάς 26/11/23: Η Άννα, υποψιαζόμενη ότι είναι έγκυος, εκφράζει στον Πότη την απόφασή της να μην κρατήσει το παιδί και να διαλυθεί ο γάμος τους. Ανακοινώνει την πρόθεσή της για διαζύγιο, προκαλώντας λύπη στον Πότη, ο οποίος επιθυμεί το παιδί. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος αρρωσταίνει, και η Αμαλία εκδηλώνει έντονη φροντίδα προς αυτόν.

Η Γη Της Ελιάς 26/11/23: Άννα – Πότης στα χωρίσματα

Παράλληλα, η Αριάδνη πλησιάζει τον Χρήστο, ο οποίος παραχωρεί στον ενδιαφέρον του για εκείνη, παρόλο που είναι σε διαδικασία προετοιμασίας για τον γάμο του. Ο Παρασκευάς, από την πλευρά του, συνεχίζει να πειράζει τις δύο κοπέλες, ενώ η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάρει πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η Άννα, αν και αποφασισμένη να διαλύσει τον γάμο της με τον Πότη, βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συναισθηματική αντίδρασή του, καθώς εκείνος εκφράζει την επιθυμία του να κρατήσουν το παιδί.

Ταυτόχρονα, ο Ισίδωρος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, με την Αμαλία να είναι δίπλα του με φροντίδα και στήριξη. Η σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο παρουσιάζει πολυπλοκότητες, καθώς ο τελευταίος, παρά την προετοιμασία για τον γάμο, δείχνει να υποκύπτει στη γοητεία της. Σε όλο αυτό το πλαίσιο, ο Παρασκευάς συνεχίζει το φλερτ με τις δύο κοπέλες, ενώ η Μαργαρίτα επιλέγει να αναλάβει πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσει την αβεβαιότητα που δημιουργείται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ