Η Γη Της Ελιάς 26/10/23: Δήμητρα – Κουράκος δίνουν τέλος στη σχέση τους

Η Γη Της Ελιάς 26/10/23: Ο Στράτος αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μια ερωτική σχέση ανάμεσα στον Κουράκο και τη Δήμητρα. Καθώς ο χρόνος περνά, αυτοί οι δύο γίνονται όλο και πιο στενοί, αλλά η σκιά του Ορέστη βαραίνει ανάμεσά τους. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης προειδοποιεί τον Σωτήρη ότι θα τον παραδώσει στην αστυνομία αν δεν εγκαταλείψει το σχέδιο δολοφονίας του Φίλιππου.

Η Γη Της Ελιάς 26/10/23: Δήμητρα – Κουράκος δίνουν τέλος στη σχέση τους

Η Δήμητρα αντιλαμβάνεται ότι ο Κουράκος της εμφανίζεται διαφορετικός στην υπηρεσία και τον συμβουλεύει να μην τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Στο τμήμα, το προσωπικό εκπλήσσεται από τη θετική μεταχείριση που λαμβάνει η Δήμητρα από τον Γιώργη.

Αργότερα, η Δήμητρα ακούει ένα κουτσομπολιό που αναφέρεται σε αυτήν και αμέσως ζητά από τον Γιώργη να έχουν μια σοβαρή συζήτηση. Η Άννα, προετοιμαζόμενη για τον γάμο της, τρομάζει στη σκέψη ότι θα χάσει την ελευθερία της, ενώ και ο Πότης έχει τους δικούς του φόβους, τους οποίους μοιράζεται με τον Λυκούργο και τον Στάθη.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος αποφασίζουν ότι δεν πρέπει να συνεχίσουν τη σχέση τους, ενώ η συνεργασία τους γίνεται όλο και πιο δύσκολη λόγω των κρυφών τους συναισθημάτων. Έτσι, βρίσκονται σε αδιέξοδο και επιβραδύνουν την εξέλιξη της σχέσης τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ