Η Γη Της Ελιάς 25/10/23: Μετανιωμένη Ζητάει συγγνώμη από τον Μάνο

Η Γη Της Ελιάς 25/10/23: Η Μαρίνα βρέθηκε σε μια έξαλλη κατάσταση με τον Μάνο μετά την είδηση που της έφερε η Αρετή. Άρχισε να αναστατώνεται και να αναρωτιέται για τα αίτια αυτής της εξέγερσής της. Αποφάσισε να πάει στον Μάνο και να ζητήσει εξηγήσεις.

Η Γη Της Ελιάς 25/10/23: Μετανιωμένη Ζητάει συγγνώμη από τον Μάνο

Ο Μάνος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά οι εξηγήσεις του δεν φάνηκαν αξιόπιστες, και η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο. Στη συνέχεια, η Μαρίνα συνεργάστηκε με τη Δήμητρα στην προσπάθειά τους να την ηρεμήσουν και να την πείσουν πως όλα ήταν ένα παρανόηση. Παρόλα αυτά, η Μαρίνα συνέχισε να πιστεύει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στη σχέση της άντρα της με την Αφροδίτη. Αν και επέστρεψε στο σπίτι, αποφάσισε να διακόψει κάθε ελπίδα για επανασύνδεση με τον Μάνο, δηλώνοντας πως το κάνει μόνο για το παιδί του.

Ο Χρήστος, από την πλευρά του, ερωτεύτηκε βαθιά την Αφροδίτη και προχώρησε σε μια απόφαση που θα άλλαζε τα δεδομένα. Ζήτησε από την Αφροδίτη να ξεκινήσουν μια σχέση, όχι πλέον κρυφή, αλλά δημόσια και επίσημη. Πήγαν μαζί στο σπίτι του Λυκούργου, όπου ο Χρήστος την παρουσίασε επίσημα ως τη νέα του σύντροφο. Η Μαρίνα, βλέποντας τον Χρήστο με την Αφροδίτη, συνειδητοποίησε πόσο μακριά είχε φτάσει ο άντρας της. Επιτέλους, ζήτησε συγγνώμη από τον Μάνο, και οι δυο τους βρήκαν τον δρόμο προς την επανασύνδεση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ