Η Γη Της Ελιάς 24/9/23: Ο Δημοσθένης δίνει νέες εντολές στους ληστές

Η Γη Της Ελιάς 24/9/23: Δύο περιπολικά με σειρήνες κινούνται μέσα στην πόλη της Μάνης. Ο Κουράκος, ο Στράτος και ο Βαγιάκος βρίσκονται έξω από το σπίτι του Ισίδωρου όπου κρατούνται οι όμηροι. Μέσα στο σπίτι, οι ληστές ζητούν από όλους να κάνουν το εξής.

Η Γη Της Ελιάς 24/9/23: Ο Δημοσθένης δίνει νέες εντολές στους ληστές

Ο Ισίδωρος τους παρακαλεί να αφήσουν ελεύθερη λόγω της εγκυμοσύνης της την Μαρίνα. Ένας ληστής αναγκάζει τον Ισίδωρο να αφήσει το όπλο του, τον αρπάζει και τον χτυπάει… Ένας ληστής τραυματίζεται και η Αφροδίτη του δίνει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Κουράκος καταφέρνει να μιλήσει με έναν από τους ληστές, ο οποίος αποφασίζει να στείλει μια ιατρική ομάδα με αντάλλαγμα την ελευθερία όλων των γυναικών… Ο Κωνσταντίνος αναγνωρίζει έναν από τους ληστές και αργότερα καταφέρνει να διαφύγει. Καλεί αμέσως τον Δημοσθένη και τον απειλεί.

Ο Δημοσθένης καλεί αμέσως έναν από τους εξαγριωμένους ληστές. Τον συμβουλεύει να φύγει από εκεί. Η Αφροδίτη και ο γιατρός προσπαθούν να βοηθήσουν τον ληστή αλλά αποτυγχάνουν και αυτός πεθαίνει. Φτάνει ένα φορτηγάκι με GPS που ζήτησαν οι ληστές και όλοι εκτός από δύο από αυτούς αφήνονται ελεύθεροι. Με “ασπίδες” τον Ισίδωρο και τον Λυκούργο, μπαίνουν στο φορτηγάκι και φεύγουν.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα παρακολουθούν την πορεία του φορτηγού στα tablet τους. Φτάνουν σε μια μη δημοφιλής παραλία και περπατούν προς το φουσκωτό. Καθώς πλησιάζουν, ένα ζευγάρι ανδρών που τους περίμενε ανοίγει πυρ με αυτόματα όπλα μπροστά στον Ισίδωρο και τον Λυκούργο!

Ο Μιλτιάδης της παρέχει τις πρώτες βοήθειες και της σώζει τη ζωή. Ο Δημοσθένης ρωτά την Ασπασία και την Ειρήνη αν είναι αλήθεια αυτό που άκουσε. Η Δήμητρα σχεδόν ανακρίνει τον Ορέστη για το τραύμα στο στήθος του. Εκείνος της λέει ότι έκανε μεταμόσχευση καρδιάς πριν από λίγους μήνες, γεγονός που αναστατώνει τη Δήμητρα.

Η Ιουλία ακούει στην τηλεόραση ειδήσεις για μια μεγάλη οργάνωση που αγοράζει μωρά και πανικοβάλλεται. Γρήγορα της έρχεται η ιδέα ότι μπορεί να αποκτήσει κόρη! Η Αφροδίτη της λέει ότι έχει έναν τρόπο να βρει την κόρη της. Στη Μάνη έρχεται και ο Σωτήρης Βαφέας. Ζητάει από τον Αποστόλη μια δουλειά στην έπαυλη Βρεττάκου.

Ένας άντρας παρακολουθεί το σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης. Ο Κράκος δέχεται μια μεγάλη έκπληξη από τον συνάδελφό του Δαμιανό. Η Αμαλία εξομολογείται το ενδιαφέρον της στον Ισίδωρο. Η Δήμητρα ρωτά τον Ορέστη για ένα σοβαρό μυστικό που τους κρατούσε κρυμμένους τόσο καιρό. Ο Ορέστης προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά μάταια.

Η Ιουλία καλεί τον Στάθη στο σπίτι της και ρίχνει έναν μεγατόνων βόμβα για την κόρη που μπορεί να έχουν. Αυτό το εκμεταλλεύεται ένας άντρας που καταδιώκει την Ισμήνη και, όταν η Ισμήνη είναι μόνη της στο σπίτι, εισβάλλει με ένα μαχαίρι και απειλεί να τη σκοτώσει!

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς 24/9/23η γη της ελιάς mega spoilerη γη της ελιας mega tvΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος - Επεισόδιο 1Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος - Επεισόδιο 2Η Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερ