Η Γη Της Ελιάς 24/11/23: Η άγνωστη κληρονόμος στο στόχαστρο του Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς 24/11/23: Ο Δημοσθένης αναθέτει στον Βαγιάκο το καθήκον να ερευνήσει την ταυτότητα της γυναίκας στην οποία ο Ισίδωρος σκοπεύει να αφήσει 1.000.000 ευρώ μετά τον θάνατό του.

Η Γη Της Ελιάς 24/11/23: Η άγνωστη κληρονόμος στο στόχαστρο του Δημοσθένη

Το έγγραφο της διαθήκης έχει πέσει στα χέρια του Δημοσθένη μετά από τη διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου του, και η περιέργειά του ενδιαφέρεται για την μυστηριώδη κληρονόμο. Οι σχέσεις μεταξύ Αμαλίας και Αθηνάς παραμένουν εκρηκτικές, ενώ η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία έχει επιστρέψει στο χωριό, προκαλώντας έκπληξη και οργή.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα επανασυνδέονται, δείχνοντας αποφασιστικότητα για την επιτυχία της σχέσης τους. Ωστόσο, η ζήλια επανέρχεται και δημιουργεί δυσκολίες. Ο Παρασκευάς λαμβάνει αναβολή δύο χρόνων από τη στρατιωτική του υποχρέωση και επιστρέφει στη Μάνη. Παράλληλα, ο Μάνος πείθει την Αριάδνη να γνωρίσει τον Ισίδωρο, ελπίζοντας ότι η ξαδέλφη του θα δώσει ευκαιρία και στην Ιουλία.

Η Αφροδίτη και ο Χρήστος διοργανώνουν ένα bachelor πάρτι πριν τον γάμο τους, αλλά ο Χρήστος φαίνεται αναποφάσιστος για αυτό το βήμα, καθώς το μυαλό του είναι στραμμένο στην Αριάδνη. Η Αμαλία εισβάλλει με αρχηγική παρουσία στον ελαιώνα, ζητώντας να την εκπαιδεύσουν στο μάζεμα της ελιάς, ενώ ο Στάθης επενδύει σε έναν ακόμα ελαιώνα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ