Η Γη Της Ελιάς 22/11/23: Ο Δημοσθένης πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η Γη Της Ελιάς 22/11/23: Ο Ισίδωρος ετοιμάζει ένα επίσημο δείπνο για να γιορτάσει τον γάμο του με την Αμαλία. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης πληροφορείται ότι η Ξένια περιμένει ένα αγοράκι και αναπαράγεται σε πελάγη ευτυχίας.

Η Γη Της Ελιάς 22/11/23: Ο Δημοσθένης πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αποφασίζει να μοιραστεί δώρα στις φίλες του, την Ασπασία και την Ειρήνη, όμως αυτές παραξενεύονται από την κίνησή του. Ο Πότης και η Άννα, αφού επιστρέφουν από το ναυάγιο που είχαν με τη βάρκα, αναγνωρίζουν πως οι σχέσεις τους δεν είναι όπως παλιά. Η Άννα, μάλιστα, ζητά διαζύγιο, προσθέτοντας περισσότερη ένταση στην κατάσταση.

Το δείπνο που οργανώνει ο Ισίδωρος αποτελεί αφορμή για να ξανασυναντηθούν ο Λυκούργος και η Χάιδω, όμως το κλίμα μεταξύ τους είναι επιφορτισμένο με ψύχρα και αποστασιοποίηση. Μια εταιρική σύσκεψη πρόκειται να φέρει για πρώτη φορά αντιμέτωπες την Αμαλία, που είναι η νέα σύζυγος του Ισίδωρου, και την Αθηνά. Η αντιπαράθεση αναμένεται να δημιουργήσει νέες εξελίξεις και να αναδείξει τυχόν συγκρούσεις μεταξύ των δύο γυναικών.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ