Η Γη Της Ελιάς 2/10/23: Η Μαρίνα τον πιάνει στα πράσα να της λέει ψέματα

Η Γη Της Ελιάς 2/10/23: Στον κόσμο του Μάνου και της Μαρίνας, η απολογία ξεδιπλώνεται με αβεβαιότητα και ένταση. Ο Μάνος, ανήσυχος για την αγάπη της ζωής του, απολογείται για τη γυμνή φωτογραφία που ανακάλυψε στο κινητό του, μια φωτογραφία που τον άφησε με ανοιχτό το στόμα.

Η Γη Της Ελιάς 2/10/23: Η Μαρίνα τον πιάνει στα πράσα να της λέει ψέματα

Στην Αθήνα, το φλέρτ μεταξύ της Αμαλίας και του Ισίδωρου συνεχίζεται, όπως η ανατρεπτική πορεία ενός παιχνιδιού με πολλά στοιχήματα. Σε άλλο μέτωπο, ο Στάθης οργιάζει από ζήλια και αγανάκτηση με την στάση της Αρετής έναντι της Ιουλίας και αποφασίζει να την εγκαταλείψει, αφήνοντας πίσω του έναν ωστικό χαμό.

Στο μεταξύ, η Μαρίνα κρυφακούει την συνομιλία του Μάνου στο τηλέφωνο, καθώς λέει στον Αποστόλη πως της είπε μόνο τη μισή αλήθεια, πυροδοτώντας περαιτέρω αναστάτωση. Ο Λυκούργος βιώνει για δεύτερη φορά απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο πρόσωπο, με την αβεβαιότητα και τον φόβο να τον πνίγουν.

Εν τω μεταξύ, η Μαρία συνεχίζει να φιλοξενεί τους χαρτοπαίκτες στο σπίτι της, όπου τα χαρτιά και οι στοιχήματα συνθέτουν μια σκοτεινή συμμαχία. Η Βασιλική, από την άλλη, ψυχαγωγείται από παράξενα όνειρα που την ανησυχούν. Αυτή τη φορά, το όνειρο την οδηγεί σε απρόβλεπτες καταστάσεις καθώς χωρίζει με τον Φίλιππο και ξυπνάει με λαχανιασμένο στομάχι και ιδρωμένη.

Στον παράλληλο κόσμο της Μαρίνας, αποκαλύπτεται πως η Λίτσα εργάζεται εδώ και 3 μήνες στο ελαιοτριβείο και φλερτάρει έντονα τον Μάνο, προκαλώντας αναταραχή στην οικογενειακή κοινότητα.

Σε άλλα νέα, η πρώην γυναίκα του Πανάγου, η Ελένη Κατσιάκου, επιβεβαιώνει το άλλοθι του, φέρνοντας νέα προκλητικά στοιχεία στο φως. Καθώς ο χάος επεκτείνεται, ο Φίλιππος επιστρέφει με άδεια και μαθαίνει για τη μεγάλη καταστροφή, ενώ η Φιλιώ εκφράζει επιθυμία να επιστρέψει στο ίδρυμα, προκαλώντας ανησυχία στην Αθηνά.

Τέλος, ένας δικαστικός επιμελητής παραδίδει στην Αντωνία ένα εξώδικο για να υπογράψει τη λύση του συμφώνου συμβίωσης, φέρνοντας νέα εντάσεις και αναταραχές στη ζωή τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ