Η Γη Της Ελιάς 14/12/23: Η Θεοδώρα ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της

Η Γη Της Ελιάς 14/12/23: Ο Δημοσθένης δίνει ραντεβού στον Ισίδωρο, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα του εκβιασμού. Εκείνος αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο, που του έχει υποδείξει, αλλά η αστυνομία συλλαμβάνει τον κακοποιό που πηγαίνει να τα πάρει για λογαριασμό του Δημοσθένη. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Βαγιάκος εξηγεί στον Δημοσθένη την ιδέα του για να ξεφορτωθούν από την Αρεόπολη τον Κουράκο και τη Δήμητρα, που τους χαλάνε συνέχεια τις δουλειές.

Η Γη Της Ελιάς 14/12/23: Η Θεοδώρα ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της

Η Μαρία έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη για την Αθηνά καθώς αυτή πηγαίνει στο Σούνιο. Όταν φτάνει εκεί, η Μαρία της παρουσιάζει το βιβλίο που έχει γράψει. Η Αθηνά, χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται για τη δική της βιογραφία, αρχίζει να το διαβάζει και έρχεται αντιμέτωπη με ένα σοκ από τα γεγονότα που αναφέρονται σε αυτό.

Την ίδια ώρα, η Θεοδώρα ανακοινώνει στη Μαργαρίτα ότι είναι έγκυος, ένα γεγονός που την αφήνει άναυδη. Η Μαργαρίτα, θυμωμένη, ενημερώνει τον Παρασκευά για την εγκυμοσύνη, τρομοκρατώντας τον με τη σκέψη ότι εκείνη μπορεί να κρατήσει το παιδί.

Σε άλλο μέρος, η Αρετή βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν άνδρα στο μαγαζί της. Η έκπληξη που την περιμένει είναι τέτοια που την ξαφνιάζει και την αφήνει με ανακάτεμα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ