Η Γη Της Ελιάς 13/10/23: Δήμητρα – Γιώργης καταλήγουν στο κρεβάτι

Η Γη Της Ελιάς 13/10/23: Η Άννα βρίσκεται σε μια ξαφνική έκπληξη, όταν ο Ισίδωρος της προσφέρει γενναιόδωρα χρήματα ως δώρο γάμου. Αυτή η χειρονομία τονίζει την ευγενή φύση του και την αφήνει εντυπωσιασμένη, ενώ παράλληλα αναρωτιέται για τους πιθανούς λόγους πίσω από αυτήν.

Η Γη Της Ελιάς 13/10/23: Δήμητρα – Γιώργης καταλήγουν στο κρεβάτι

Παράλληλα, ο Λυκούργος ανακαλύπτει ότι ο Στάθης είχε γνώση για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου, προκαλώντας τον να αντιδράσει με θυμό και οργή. Η αποκάλυψη αυτή τον συγκλονίζει, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει την κρίση που αντιμετωπίζει.

Εν τω μεταξύ, η Δήμητρα επισκέπτεται το σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει στη μετακόμισή του. Σε ένα απρόοπτο στιγμιότυπο, η έλξη μεταξύ τους αναζωπυρώνει και δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος που ξεσπά, αφήνοντας τις συναισθηματικές τους αντιφάσεις να τους καθοδηγήσουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ