Η Γη Της Ελιάς 12/10/23: Η Ξένια δέχεται να γεννήσει το παιδί του υπο αμοιβή

Η Γη Της Ελιάς 12/10/23: Ο Μάνος, με σκοπό να βοηθήσει τη Μαρίνα, αποφασίζει να αφαιρέσει όλα τα παιδικά αντικείμενα από το σπίτι. Αυτή η πράξη του αποσκοπεί στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα υποστηρίξει τη Μαρίνα να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα την κατάστασή της.

Η Γη Της Ελιάς 12/10/23: Η Ξένια δέχεται να γεννήσει το παιδί του υπο αμοιβή

Παράλληλα, ο Λυκούργος ενημερώνεται για μια απόπειρα δολοφονίας που στρέφεται εναντίον του Φιλίππου, και αυτή η είδηση τον ανησυχεί βαθιά. Η πιθανότητα μιας τέτοιας επίθεσης δημιουργεί αναταραγμένα νερά στην κοινότητα.

Στο μεταξύ, η Ξένια αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση να φέρει στον κόσμο το παιδί του Δημοσθένη, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα του, ενώ εισπράττει αμοιβή για αυτό το καθήκον. Αυτή η απόφαση είναι ευεργετική τόσο για την ίδια όσο και για τον Δημοσθένη, και το κίνητρό της είναι η επιθυμία να βοηθήσει την σύζυγό του.

Τέλος, η Μαργαρίτα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστους, μια τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζει με αγωνία και ανέχτει τον πόνο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ