Η Επιστροφή επεισόδια: Αποκαλύψεις φωτιά έρχονται για την Έλενα

Η Επιστροφή επεισόδια: Σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων στην κοινωνική σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή».

Η Επιστροφή επεισόδια

Η Έλενα, αυτή τη φορά, είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τα ψέματα.

Από τη στιγμή που η Δανάη έμαθε πως ο Μάνος δεν είναι ο αδελφός της, το σχέδιο του Ορέστη κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Η κοπέλα δεν σκεφτόταν να πει στη μητέρα της όσα έμαθε.

Όταν, όμως, συνειδητοποιεί πως ο Νικήτας ήξερε σχεδόν από την αρχή το μυστικό του Μάνου, γίνεται έξαλλη με τον παππού της και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

Στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, σκέφτεται, μάλιστα, να μη συνεχίσει αυτό το ψέμα σε βάρος της μητέρας της και να της εξομολογηθεί την αλήθεια με όποιο κόστος.

Ωστόσο, και κάποιος ακόμη είναι έτοιμος να εξομολογηθεί στην Έλενα τα μυστικά που της κρύβουν. Η Επιστροφή επεισόδια

Ο λόγος για τη Βίκυ, η οποία αποφασίζει να πει στη φίλη της όσα έμαθε για τον Ορέστη και την παράνομη σχέση του. Μάλιστα, διαπιστώνει πως και η Ναταλία έχει τις ίδιες πληροφορίες και οι δυο τους,συζητούν με ποιον τρόπο πρέπει να αντιδράσουν.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Ορέστης κάνει μόνος του μία αποκάλυψη που θα ταράξει πάλι τις ισορροπίες καθώς λέει στην Ελενα πως ο Μόνος έχει έναν μικρότερο αδελφό.

Η Έλενα θυμώνει που της απέκρυψαν ότι ο Φώτης είναι αδελφός του Μάνου.

Όταν ηρεμεί, δέχεται να τον κρατήσουν σπίτι τους, ενώ προτείνει στον Ορέστη να τον υιοθετήσουν.

Η πρότασή της δημιουργεί αναστάτωση και φέρνει τις σχέσεις του Μάνου και του Ορέστη στα άκρα. Η Επιστροφή επεισόδια

Σιγά σιγά, όμως, μυστικά από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια και οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν.

Η Δανάη καταπιέζει τα συναισθήματά της για τον Μόνο, ενώ την κατατρώει το γεγονός πως ενώ εκείνος αποφασίζει να χωρίσει την Άννα δεν μπορούν να είναι μαζί καθώς δεν μπορεί ακόμη να πει σε κανέναν πως στην πραγματικότητα δεν είναι αδέλφια.

Και ενώ καταφέρνει και κρύβει όσα νιώθει για τον νεαρό, δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και με τον πατέρα της.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Δανάη αποφασίζει να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα με τον Ορέστη αφού 0 Ορέστης, τότε, για πρώτη φορά βρίσκεται προ των ευθυνών του…

Ο Ορέστης δεν μπορεί να κρύβει πια πως γνωρίζει την παράλληλη εξωσυζυγική σχέση του. Η Επιστροφή επεισόδια

Για την αρχική σελίδα « Η Επιστροφή » πατήστε ΕΔΩ

 

ant1 Η ΕπιστροφήΗ ΕπιστροφήΗ Επιστροφή Ant1Η Επιστροφή ant1 tvΗ Επιστροφή εξελίξεις:Η επιστροφή επεισόδιαΗ Επιστροφή ΕπεισόδιοΗ Επιστροφή επόμενα ΕπεισόδιαΗ Επιστροφή ηθοποιοιΗ Επιστροφή καστΗ Επιστροφή νέα επεισόδιαΗ Επιστροφή νεα σειραΗ Επιστροφή περιλήψειςΗ Επιστροφή πρεμιεραΗ Επιστροφή σειράΗ Επιστροφή τραγούδιΗ Επιστροφή τρειλερΗ Επιστροφή υποθεση