Η Επιστροφή Ant1: Η ταυτότητα του Μάνου αποκαλύπτετε

Η Επιστροφή Ant1: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της «Επιστροφής» στον ΑΝΤ1.

Τη στιγμή που ο Αντώνης προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελενα εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ενώ ο Μάνος αναγκάζεται να παραδεχτεί ποιος πραγματικά είναι.

Η Επιστροφή Ant1

Μέχρι στιγμής ο Ορέστης με τον Μάνο και τον αστυνόμο Ζερβό φαίνεται να έχουν στήσει το τέλειο σχέδιο προκειμένου να έχει γαλήνη η οικογένεια Κορωναίου και κυρίως η Ελενα.

Ο Μάνος/Παύλος, όμως, φαίνεται να έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα από το παρελθόν του και συνεχώς το μεγάλο του μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Ένας άνθρωπος που «απειλεί» να αποκαλύψει την ταυτότητα του Μάνου είναι και ο Αντώνης.

Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, τη στιγμή που ο νεαρός χάνει την ευκαιρία να περάσει μια μέρα με τον Φώτη, ο Αντώνης βρίσκει την ευκαιρία να προσεγγίσει την Έλενα ζητώντας της να γνωριστούν.Η Επιστροφή Ant1

Λίγες ημέρες αργότερα, και πάλι ο Μάνος με τη βοήθεια της Δανάης σχεδιάζουν να περάσουν μια μέρα μαζί με τον Φώτη, ενώ και ο Αντώνης πλησιάζει ξανά την Έλενα. Η Επιστροφή Ant1

Ο Ορέστης, όμως, αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του και κάνει τα πάντα προκειμένου να προλάβει να διακόψει αυτή την άκρως επικίνδυνη επαφή.

Λίγη ώρα αργότερα, και έπειτα από μία πολύ ευχάριστη ημέρα με τον Φώτη, η Δανάη με τον Μάνο επιστρέφουν τον μικρό στον πατέρα του. Ωστόσο, ο Αντώνης είναι εξαφανισμένος και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Τι ή μάλλον ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή του; Η Επιστροφή Ant1

Η επόμενη μέρα ξημερώνει με τις αποκαλύψεις να είναι προ των πυλών για ένα μέλος της οικογένειας Κορωναίου βρίσκεται αντιμέτωπο με τον Μάνο και την πραγματική του ταυτότητα.

Ο νεαρός πλέον είναι εγκλωβισμένος και αναγκάζεται να παραδεχτεί ποιος πραγματικά είναι.

Έπειτα από αυτό το περιστατικό ξέρει πολύ καλά πως από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για κανέναν καθώς το σχέδιό του συνεχώς θα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους.

Για την αρχική σελίδα « Η Επιστροφή » πατήστε ΕΔΩ

ant1epeisodiaεπόμενα επεισόδιαΗ ΕπιστροφήΗ Επιστροφή Ant1