Η απόλυτη θέα στους αιθέρες! Αυτές θα είναι οι καλύτερες αεροπορικές θέσεις

Μέχρι σήμερα δινόταν “μάχη” για τη θέση στο παράθυρο. Μια νέα ευρεσιτεχνία έρχεται να απειλήσει την κυριαρχία τους στις πτήσεις!

Οι θέσεις που αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις θα προσφέρουν εντυπωσιακή θέα κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς θα βρίσκονται σε διάφανο θόλο! Η αμερικανική εταιρεία αεροδιαστημικής τεχνολογίας Windspeed υποστηρίζει πως ο σχεδιασμός του Skydeck μπορεί να εγκατασταθεί σε μια ποικιλία αεροσκαφών, από τα ιδιωτικά τζετ μέχρι και τα επιβατικά αεροσκάφη.

Οι επιβάτες θα έχουν πρόσβαση στις θέσεις είτε μέσω ανελκυστήρα είτε μέσω σκάλας. Μόλις επιβιβαστούν θα μπορούν να περιστρέφουν τα διπλά ή μονά καθίσματα 360 μοίρες, απολαμβάνοντας την απίστευτη θέα του ουρανού. “Οι τρέχουσες προσφορές δεν έχουν αλλάξει πολύ κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών. Θέλαμε να βρούμε ένα προϊόν που θα παρέχει υψηλότερο επίπεδο απόλαυσης για να μειωθεί η ανία στις μεγάλες πτήσεις”, σημειώνει η Windspeed.

Η εταιρεία αναφέρει ότι οι θέσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν την επόμενη συναρπαστική βιωματική ψυχαγωγία για τα VIP αεροσκάφη ή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον έσοδα στις εμπορικές πτήσεις.

Ενώ το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας SKYDECK εξακολουθεί να εκκρεμεί και δεν έχει ακόμη υποβληθεί σε πρακτική δοκιμασία, η Windspeed δηλώνει πως ο σχεδιασμός είναι βιώσιμος και δεν θα παρεμβαίνει στον χειρισμό του αεροσκάφους. Ο θόλος θα είναι κατασκευασμένος από υλικά που χρησιμοποιούνται σε υπερηχητικά μαχητικά αεροσκάφη.

aeroporikes theseis