Η Ακραία Εκπαίδευση τον Λιβανέζων Κομάντος που έχει Σοκάρει το Διαδίκτυο!

Οι Λιβανέζοι κομάντος είναι ατρόμητοι καθώς εκτός από τις αποστολές που αναλαμβάνουν, τρώνε δηλητηριώδη φίδια «για πρωινό»

Λιβανέζοι κομάντος κάνουν επίδειξη των πολεμικών τους αρετών, πραγματοποιώντας σειρά από στρατιωτικές ασκήσεις, κατά τη διάρκεια της επίσημης ετήσιας παρουσίασης τους στην πρωτεύουσα της χώρας, τη Βηρυτό.

Μια από τις πιο σημαντικές προκλήσεις για τους στρατιώτες ήταν η δυνατότητά τους να τραφούν ακόμη και με δηλητηριώδη φίδια αν χρειαστεί, ή να τα σκοτώσουν με τα ίδια τους τα δόντια.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης οι κομάντος θα πρέπει να πιάσουν ένα δηλητηριώδες φίδι και να το ξεσκίσουν με τα δόντια τους και οι πιο γενναίοι εξ” αυτών να το φάνε.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία σχετίζεται με το γεγονός ότι πεδίο δράσης των συγκεκριμένων κομάντο είναι η έρημος, επομένως θα πρέπει να έχουν αναπτύξει τις ικανότητές τους να επιβιώσουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες παρουσιαστούν.

Παράλληλα, πρόκειται για μια αραβική παράδοση σύμφωνα με την οποία οι πιο σκληροί άνδρες δεν θα δίσταζαν να σκοτώσουν και να φάνε το κεφάλι ενός φιδιού.

Μετά από τη φρικιαστική και αποκρουστική αυτή δοκιμασία οι κομάντος καλούνται να τραβούν και να μετακινούν φορτηγά, να κρέμονται από σκηνικά και να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στην σκοποβολή.

ekpedefsikomantoslivanezei