Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 3 – Απαγάγουν την Ειρήνη

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 3 – Στην Αρεόπολη, φτάνει ένας παπάς και η διαμονή του αναμένεται να είναι γεμάτη περιπέτειες. Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Χατζής ταξιδεύει στη Μάνη με την αρραβωνιαστικιά του, τη Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακόπουλου).

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 3 – Απαγάγουν την Ειρήνη

Ωστόσο, η Νόρα κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό που ο Μιχάλης δεν έχει ανακαλύψει ακόμα. Ο Στάθης δανείζεται το αυτοκίνητο του Δημοσθένη, αλλά όταν προσπαθεί να μπεί μέσα, το αυτοκίνητο εκρήγνυται. Ευτυχώς, ο Στάθης γλιτώνει με μερικές μόνο γρατζουνιές. Η αδίστακτη μαφία, που θέλει να εκδικηθεί τον Δημοσθένη, απαγάγει την Ειρήνη. Η Ειρήνη περνά βασανιστικές στιγμές στα χέρια των απαγωγέων της, οι οποίοι απειλούν: “Πες στον πατέρα σου να κάτσει καλά, γιατί την επόμενη φορά θα σε βρει κομματάκια”. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία αναφέρουν την εξαφάνιση της Ειρήνης στον Κουράκο.

Παράλληλα, η Χάιδω και η Βασιλική μετακομίζουν σε νέο σπίτι, ενώ ο πάτερ Τιμόθεος κάνει αγιασμό στο καινούργιο καφενείο του Πότη. Στην τελετή, συναντά τον Λυκούργο, αλλά η πρώτη τους επαφή είναι επεισοδιακή. Ο Ισίδωρος, η Αθηνά και ο Μάνος επιβλέπουν τους ελαιώνες στα Μεσόγεια, ενώ ο Αποστόλης, ο Μιχάλης και ο Μιλτιάδης προετοιμάζονται για την “λαδιά”. Ο Στάθης μετρά αντίστροφα για την ημέρα του γάμου του με την Ιουλία, ενώ η Νόρα, η αρραβωνιαστικιά του Μιχάλη, έχει βάλει στο στόχαστρο τη μικρή Αγγελική.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ