Οι 10 εντολές της Νέας Τάξης -Εβραίων! ο θάνατος θα έρθει αργά και σταθερά , ειδικά για την λευκή φυλή!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βρίσκει περίεργους τρόπους για να περάσει τα μηνύματα της.Ένας από αυτούς είναι και οι κατευθυντήριοι λίθοι της Georgia ή αλλιώς Georgia guidestones. Οι σκαλισμένες αυτές πέτρες από γρανίτη ανεγέρθηκαν το 1980 στην πολιτεία Elbert της Georgia των ΗΠΑ.

Μια σειρά 10 εντολών είναι γραμμένες πάνω σ΄αυτές σε οκτώ ομιλούμενες γλώσσες και σε τέσσερις αρχαίες (Βαβυλωνιακά,Αρχαία Ελληνικά,Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά ιερογλυφικά). Το μνημείο βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της περιοχής και περίπου 140 χιλιόμετρα Ανατολικά της Ατλάντα.Οι πέτρες είναι ορατές και από την Εθνική οδό της πολιτείας.

Τον Ιούνιο του 1979 ένα άγνωστο πρόσωπο με το ψευδώνυμο R.C.Christian ενοικίασε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη της Georgia με σκοπό να χτίσει το μνημείο.Το που βρήκε τα λεφτά βέβαια είναι ένα θέμα που πρέπει να κινήσει τις υποψίες.

Το μνημείο ήταν έτοιμο μέχρι τις 22 Μαρτίου του 1980 οπότε έγινε και η αποκάλυψη του στο κοινό.Παρακάτω φαίνονται οι 10 εντολές του ίδιου του Σαμαέλ-Σατανά με του οποίου φυσικά την εντολή χτίστηκε και το μνημείο.

ΕΝΤΟΛΗ 1 : Να διατηρείτε την ανθρωπότητα κάτω από πεντακόσια εκατομμύρια πληθυσμό σε διαρκή ισορροπία με τη φύση.

ΕΝΤΟΛΗ 2 : Οδηγήστε την αναπαραγωγή με σύνεση, βελτιώνοντας την ευεξία και την πολυμορφία

ΕΝΤΟΛΗ 3 : Ενώστε την ανθρωπότητα με μια ζωντανή καινούρια γλώσσα.

ΕΝΤΟΛΗ 4 : Κυριεύστε το πάθος την πίστη και την παράδοση, και γενικότερα όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.

ΕΝΤΟΛΗ 5 : Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.

ΕΝΤΟΛΗ 6 : Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνώνται εσωτερικά επιλύοντας τυχόν εξωτερικές διαφορές σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.

ΕΝΤΟΛΗ 7 : Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους υπαλλήλους.

ΕΝΤΟΛΗ 8 : Ισορροπήστε τα προσωπικά σας δικαιώματα με τα κοινωνικά σας καθήκοντα.

ΕΝΤΟΛΗ 9 : Βραβεύστε την αλήθεια την ομορφιά και την αγάπη αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.

ΕΝΤΟΛΗ 10: Μην είστε καρκίνος για την γη-αφήστε χώρο για τη φύση-αφήστε χώρο για τη φύση.

Όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε είναι τα σχέδια της Νέας Τάξης τα οποία προωθούσε και συνεχίζει να προωθεί μέσω της Αgenda 21,του διατροφικού Κώδικα,της συνεχούς ροής μεταναστών-μελών του ISIS και των πουλημένων πολιτικών όλων των κρατών στο όνομα της επερχόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τo αν όμως θα πετύχουν τα σχέδιά τους άλλος θα το αποφασίσει.

Και κατι άλλο που δεν γράφει εκεί! οι Εβραίοι θεωρούν εχθρό την λευκή φυλή τους Ευρωπαίους ! αποτέλεσμα; λαθρο φόρους , κρίση μην κανουν παιδιά,Barby για τις γυναικες που ειναι πιο χειραγωγήσιμες, ίσα δικαιώματα όταν ολα τα κινήματα τα δημιούργησαν οι Εβραίοι, και ενα σορό αλλα! οπως και λαθρο( αληθινή εικόνα των Εβραίων) Η ΦΑΡΜΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΝ !!

Και μιας και βλέπω προς ευχαρίστηση των Εβραίων, οτι κράζουν την Γερμανία στην Ελλάδα όταν μόνο το 10% ξέρει αληθινή ιστορία,(εκτός απο φίλους αυτής της σελίδας, αφου είμαστε ίσως η μοναδική σελίδα που, είπαμε την αληθινή ιστορία)όχι μόνο θα εξαφανιστεί η λευκή φυλή απο την Ευρώπη, αλλα θα γίνει και σύντομα,αρκεί που έβγαλαν το Χιτλερ απο την μέση , με τα ίδια τα σκυλια τους που ζουν ανάμεσα σας, δηθεν ελληνες, Γερμανοί ,ολλανδοι,Σουιδοι , κτλ! ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

[via]

Georgia guidestonesR.C.Christian