Hoteλ – Αυτή είναι η παρτενέρ του Μιχάλη Λεβεντόγιαννη στη νέα σειρά του mega

Hoteλ – Η νέα σειρά του MEGA με τίτλο «Hoteλ» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο β’ μισό της σεζόν και υπογράφεται από τους σεναριογράφους Πένυ Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, γνωστούς από τη σειρά «Ψυχοκόρες».

Hoteλ – Αυτή είναι η παρτενέρ του Μιχάλη Λεβεντόγιαννη στη νέα σειρά του mega

Στην κωμική αυτή σειρά πρωταγωνιστούν ο Μιχάλης Λεβεντόγιαννης και η Ελίζα Σκολίδη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τον «Σασμό». Η Ελίζα, μια ταλαντούχα και μορφωμένη ηθοποιός, εντυπωσίασε το κοινό στον ρόλο της «Σάντρας Μαρθάκη» στον «Σασμό», όπου ερωτεύτηκε τον Αστέρη και δοκίμασε τη σχέση του με την Αργυρώ. Πριν από αυτό, είχε εμφανιστεί και στη σειρά «Ναυάγιο» του MEGA, υποδυόμενη την κόρη του Στελλή, που έχασε τη ζωή της στο πλοίο Φοίνιξ. Γεννημένη στη Γαλλία, η Ελίζα πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της εκεί, καθώς οι γονείς της εργάζονταν ως ψυχίατροι.

Αφού ολοκλήρωσε τις πανελλήνιες και πέρασε στη Νομική, αποφάσισε να ακολουθήσει την κλίση της στις τέχνες. Το 2018 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση στην παράσταση «Κωμωδία των Παρεξηγήσεων». Το 2021 συμμετείχε στην παράσταση «Ορέστης» του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της. Στην τηλεόραση, το ντεμπούτο της έγινε μέσα από τη σειρά «IQ 160», όπου υποδύθηκε την ανθυπαστυνόμο Δάφνη Φιλιππίδου.

Η Ελίζα έχει επίσης γράψει και σκηνοθετήσει μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Kaigomaste», εκπληρώνοντας ένα από τα μεγάλα της όνειρα. Παράλληλα, η ζωή της έχει στιγματιστεί από ένα εκ γενετής καρδιολογικό πρόβλημα, την τετραλογία Fallot. Με γενναιότητα και αποφασιστικότητα, υπήρξε υπομονετική στις επεμβάσεις και πλέον απολαμβάνει τη ζωή με μεγάλη αντοχή. Αποφεύγει τη μιζέρια και προσπαθεί να βλέπει τη θετική πλευρά της ζωής. «Η εξέλιξή μου δεν εξηγείται ιατρικά, αλλά τη θεωρώ αποτέλεσμα της ανάγκης μου να μην ξεχωρίσω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της. Η συμμετοχή της στη σειρά «Hoteλ» σίγουρα θα ενθουσιάσει τους τηλεθεατές.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

hotelHoteλ mega tvHoteλ εξελίξειςHoteλ επεισόδιαHoteλ μεγκαHoteλ νέα σειράHoteλ σποιλερHoteλ τρειλερ